Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Dermapen 4 mikroneulausheito​

Dermapen 4 mikroneulausheito

"Uusin ja maailman tehokkain mikroneulauslaite tarjoaa tuloksellisen ratkaisun moneen iho-ongelmaan."

Mihin mikroneulauksen teho perustuu?

Dermapen 4 -mikroneulaus on todella suosittu hoito, sillä se tarjoaa tuloksellista hoitoa moneen eri iho-ongelmaan ja niiden ennaltaehkäisyyn. Olemme Barcelona Cosmeticassa erikoistuneet Dermapen 4 -mikroneulaukseen, jossa yhdistyvät korkeatasoiset tehoaineet ja uusin teknologia. Hoidossa ihoa käsitellään hoitopäällä jossa 16 pientä neulaa, jolloin iholle aiheutuu hallittu trauma.

Mikroneulauksessa syntyvien mikrokanavien avulla iholle imeytetään tehoaineita, jotka valitaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Mikroneulauksen myötä kollageenin tuotanto aktivoituu, jolloin ihon pintatekstuuri paranee silminnähden ja samalla juonteet, rypyt, arvet ja pigmenttiläiskät tasoittuvat. Iho uudistuu 8 viikon aikana ja lopputuloksena on nuorekas, hyvinvoiva ja hehkuva iho! Pääsääntöisesti suosittelemme kolmen hoidon hoitosarjaa (6-8 viikon välein) vuosittain.

Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle oman hoitosuunnitelman, jossa ihotyypin mukainen Dermapen 4 -mikroneulaus on avainaseasemassa. Neuloja on erikokoisia ja eripituisia. Arvioimme jokaisen ihotyypin ja ihon paksuuden, jotta hoidolla saavutetaan tehokkaita tuloksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Kenelle mikroneulaus sopii?

Mikroneulaus sopii naisille ja miehille, jotka haluavat hoitaa mm. ryppyjä, arpia, ikääntymisen merkkejä, pigmenttiläiskiä, tummia silmänalusia tai epäpuhdasta ihoa. Mikroneulauksen tekemiselle on joitakin rajoituksia, (ihosyöpä, bakteeri/ sieni-infektiot, raskaus) joten suosittelemme kysymään hoidon soveltuvuudesta tarkemmin Barcelona Cosmetican henkilökunnalta.

Mikroneulauksen eri vaiheet

Mikroneulauksen eri vaiheisiin sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, mikroneulaustoimenpide sekä kattavat jälkihoito-ohjeet. Käsiteltävälle alueelle levitetään toiveen mukaan myös puudutusvoide. Mikroneulaus voi tuntua iholla pienenä pistelynä, mutta se ei ole kuitenkaan useimmille kivulias.

Mikroneulauksen jälkihoito

Varsinaista paranemisaikaa ei ole. Mikroneulauksen jälkeen iho kuitenkin saattaa punoittaa, mutta se tasoittuu nopeasti. Hoidon jälkeen tulisi välttää saunomista, hikiurheilua ja uimista. Meikkaamista tulisi välttää kuuden tunnin ajan. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat hoidon jälkeen.

Mikroneulauksessa käytettävät tuotteet (Dermaceuticals)

Käytämme mikroneulauksessa laadukkaita tuotteita parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Tuotteet ovat nimeltään Hyla Active, Brite Lite, Antioxidant Cocktail sekä Retinal Active.

Hyla Active​

Hyla Active on syväkosteuttava geeli, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Palauttaa ihon tasapainon ihon tyypistä ja kunnosta riippumatta.

Brite Lite

Ylimääräistä pigmentaatiota monipuolisesti hillitsevä seerumi, joka tasoittaa ikä- ja pigmenttiläikkiä sekä epätasaista ihonsävyä. Sopii pigmentoituneelle sekä epäpuhtaalle iholle.

Antioxidant Cocktail

Yhdistelmä vitamiineja ja antioxidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa ilmansaasteiden, stressin ja liiallisen auringolle altistumisen haitallisilta vaikutuksilta. Sopii Rosacea- ja couperosaiholle sekä samealle ja elottomalle iholle.

Retinal Active

Anti-age voide, joka sisältää ihoa uudistavaa A-vitamiinia sekä tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Sopii ikääntyneelle, veltostuneelle ja ryppyiselle iholle.

MG-R.A.S -seerumi (Dermapen 4)

Reverse Ageing & Scars (R.A.S.) sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja, vitamiineja, peptidejä ja kasviuutteita, jotka tunnetaan niiden ikääntymisen merkkejä vähentävistä ja ihon kuntoa parantavista vaikutuksista. HylaFuse-teknologia varmistaa aktiivisten ainesosien tehokkaan kuljetuksen.

Sisältää retinaldehydeä, jota pidetään kaikkein tehokkaimpana resep¬tivapaana retinoidin (A-vitamiinin) muotona. Se parantaa ja säätelee solujen toimintaa tehokkaasti ja vähentää näkyvästi värimuutoksia sekä juonteita, ryppyjä ja ihon karheutta.

Vaikuttavat ainesosat: A-vitamiini (retinaldehyde), E-vitamiini, rohtosammakonputkiuute, kuparipeptidit.

Valitse ihanteellinen palvelu

Dermapen 4: 60 minuutin istunto

Dermapen 4

Kasvot , kaula ja dekoltee.

1 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

150

Dermapen 4

Kasvot , kaula ja dekoltee.

3 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

400

Dermapen 4: 90 minuutin istunto

Dermapen 4

Kasvot , kaula ja dekoltee.

1 Kerta | Kesto: 90 minuuttia

200

Dermapen 4

Kasvot , kaula ja dekoltee.

3 Kerta | Kesto: 90 minuuttia

500

ÜBER Pro Peel

Voimme yhdistää ÜBER Pro Peel – kemiallisen kuorinnan tehostamaan mikroneulaushoitoa.

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja on suunniteltu yhdistettäväksi Dermapen 4 -mikroneulauksen kanssa.

Über Pro uudistaa ihon ulointa kerrosta ja kirkastaa ihon sävyä sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita sekä aknearpia.

Happokäsittely ei juurikaan pidennä hoitoajan kestoa.

Aurinkosuoja SPF30 7vrk hoidon jälkeen.

Kesto: 30 minuuttia | 45€

Dermapen 4

Värähtelevä neulapatruuna liukuu iholla vaivattomasti stimuloiden kehon luonnollista paranemista ja uudistumisprosessia. Yhdistettynä Dp Dermaceuticals Meso-Glideen ja ÜBER PEEL -kemialliseen kuorintaan, hoidosta tulee entistä monipuolisempi ja sillä voidaan hoitaa:

Kerro hoidon tarjoajallesi ennen hoitoa mikäli kärsit jostain seuraavista ihosairauksista tai ihon ongelmista:

HOITOKOKEMUS

Valtuutettu Dermapen 4 hoidon tarjoaja tekee kaikkensa varmistaakseen, että tunnet olosi mukavaksi Dermapen 4 -hoitotoimenpiteen aikana. Jos missään vaiheessa tunnet olosi epämukavaksi kerrothan siitä välittömästi.

HOIDON KESTO

Dermapen 4 -hoitoon (sisältäen valmistelun, yhdistettävät hoidot ja jälkihoito) kannattaa varata aikaa vähintään 30-60 minuuttia.

HOIDON JÄLKEEN

Ihon erityishoito ja suojaaminen on tärkeää 3–4 päivän ajan Dermapen 4-hoidon jälkeen. Tyypillisesti asiakkaat kokevat 36–48 tunnin ajan hoidon jälkeen lievää tai kohtalaista auringonpolttaman kaltaista punoitusta ja tuntemusta iholla.

Paranemisprosessin aikana lievää kutinaa, nokkosihottumaa, hilseilyä tai punoitusta voi ilmaantua. Jos oireet jatkuvat, otathan yhtyettä valtuutettuun Dermapen-hoidon tarjoajaasi.

Älä revi, puristele tai ärsytä ihoa toipumisaikana.

Valitse ihanteellinen palvelu

Dermapen 4-hoito + Skinkó E

Kasvot

Kesto: 60 minuuttia

250

Dermapen 4-hoito + Skinkó E

Kaula ja dekoltee

Kesto: 90 minuuttia

270

Vältä seuraavia asioita vähintään kahden päivän ajan Dermapen 4 -hoidon jälkeen:

Kotihoidossa Dermapen 4 -hoidon jälkeen suositellaan käytettävän ainoastaan seuraavia Dp Dermaceuticals protokollan mukaisia jälkihoitotuotteita:

Valitse ihanteellinen palvelu

Dermapen 4-hoito + PRP-hoito

Kasvot

Kesto: 60 minuuttia

250

Dermapen 4-hoito + PRP-hoito

Kaula ja dekoltee

Kesto: 90 minuuttia

270

Vältäthän käyttämästä hoidon jälkeen 5 päivän ajan ihohoitotuotteita, jotka sisältävät jotain seuraavista seuraavista ainesosista