Dermapen 4

Uusin ja maailman tehokkain mikroneulauslaite tarjoaa tuloksellisen ratkaisun moneen iho-ongelmaan.

DERMAPEN 4 -MIKRONEULAUS

Tuloksellista ihonhoitoa

Dermapen 4 -mikroneulaus on todella suosittu hoito, sillä se tarjoaa tuloksellista hoitoa moneen eri iho-ongelmaan ja niiden ennaltaehkäisyyn. Olemme Barcelona Cosmeticassa erikoistuneet Dermapen 4 -mikroneulaukseen, jossa yhdistyvät korkeatasoiset tehoaineet ja uusin teknologia. Hoidossa ihoa käsitellään hoitopäällä jossa 16 pientä neulaa, jolloin iholle aiheutuu hallittu trauma.

Neulauksessa syntyvien mikrokanavien avulla iholle imeytetään myös sen kaipaamia tehoaineita, jotka valitaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan. Hoidon myötä kollageenin tuotanto aktivoituu, jolloin ihon pintatekstuuri paranee silminnähden ja samalla juonteet, rypyt, arvet ja pigmenttiläiskät tasoittuvat. Iho uudistuu 8 viikon aikana ja lopputuloksena on nuorekas, hyvinvoiva ja hehkuva iho! Pääsääntöisesti suosittelemme kolmen hoidon hoitosarjaa (6-8 viikon välein) vuosittain.

Räätälöimme jokaiselle asiakkaalle oman hoitosuunnitelman, jossa ihotyypin mukainen Dermapen 4 -mikroneulaus on avainaseasemassa. Neuloja on erikokoisia ja eripituisia. Arvioimme jokaisen ihotyypin ja ihon paksuuden, jotta hoidolla saavutetaan tehokkaita tuloksia jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Barcelona Cosmetica Dp4 hoitokuva
Uusin ja maailman tehokkain mikroneulauslaite tarjoaa tuloksellisen ratkaisun moneen iho-ongelmaan.

Kenelle hoito sopii?

 

Mikroneulaus sopii naisille ja miehille, jotka haluavat hoitaa mm. ryppyjä, arpia, ikääntymisen merkkejä, pigmenttiläiskiä, tummia silmänalusia tai epäpuhdasta ihoa. Hoidon tekemiselle on joitakin rajoituksia, (ihosyöpä, bakteeri/ sieni-infektiot, raskaus) joten suosittelemme kysymään hoidon soveltuvuudesta tarkemmin Barcelona Cosmetican henkilökunnalta.

 

Hoidon kulku

Hoitoon sisältyy alkukonsultaatio, ihon puhdistus, mikroneulaustoimenpide sekä kattavat jälkihoito-ohjeet. Käsiteltävälle alueelle levitetään toiveen mukaan myös puudutusvoide. Hoito voi tuntua iholla pienenä pistelynä, mutta se ei ole kuitenkaan useimmille kivulias.

 

Jälkihoito

Varsinaista paranemisaikaa ei ole. Mikroneulauksen jälkeen iho kuitenkin saattaa punoittaa, mutta se tasoittuu nopeasti. Hoidon jälkeen tulisi välttää saunomista, hikiurheilua ja uimista. Meikkaamista tulisi välttää kuuden tunnin ajan. Tarkemmat jälkihoito-ohjeet saat hoidon jälkeen.

Tutustu uuteen ennen näkemättömään mikroneulauslaitteeseen ja uusiin hoitomahdollisuuksiin:

https://www.dermapenworld.com/dermapen-4 tai http://www.metreatments.fi/dermapen/dermapen-4/

Neulauksessa käytettävät tuotteemme (Dermaceuticals)

 

Hyla Active – Tehokas syväkosteuttava geeli, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Palauttaa ihon tasapainon ihon tyypistä ja kunnosta riippumatta.

 

Brite Lite – Ylimääräistä pigmentaatiota monipuolisesti hillitsevä seerumi, joka tasoittaa ikä- ja pigmenttiläikkiä sekä epätasaista ihonsävyä. Sopii pigmentoituneelle sekä epäpuhtaalle iholle.

 

Antioxidant Cocktail – Yhdistelmä vitamiineja ja antioxidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa ilmansaasteiden, stressin ja liiallisen auringolle altistumisen haitallisilta vaikutuksilta. Sopii Rosacea- ja couperosaiholle sekä  samealle ja elottomalle iholle.

 

Retinal Active – Anti-age voide, joka sisältää ihoa uudistavaa A-vitamiinia sekä tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia aineosia. Sopii ikääntyneelle, veltostuneelle ja ryppyiselle iholle.

Barcelona-Cosmetica---Uber-Pro-Peel

ÜBER Pro Peel

Voimme yhdistää ÜBER Pro Peel – kemiallisen kuorinnan tehostamaan mikroneulaushoitoa.

DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aktiiviaineita ja on suunniteltu yhdistettäväksi Dermapen 4 -mikroneulauksen kanssa.

Über Pro uudistaa ihon ulointa kerrosta ja kirkastaa ihon sävyä sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita sekä aknearpia.

ÜBER Pro Peel kuorinnan hinta Dermapen mikroneulauksen yhteydessä:

Happokäsittely ei juurikaan pidennä hoitoajan kestoa.

Aurinkosuoja SPF30 7vrk hoidon jälkeen.

Barcelona-Cosmetica---Uber-Pro-peel-tuotteet