Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot pitävät sisällään kasvojen ihoa uudistavia ja parantavia hoitoja, kuten aknen hoito, biorevitalisaatio, led-valohoito ja muita hoitoja. Hankalampia ihosairauksia tai auringon aiheuttamia vaurioita tulee hoitaa tarkoin valituilla keinoilla mitä esimerkiksi meillä on tarjolla. Varaa aika ja tule keskustelemaan sairaanhoitajan kanssa mahdollisista hoidoista.

Aknen hoito

Aknen hoito on tärkeää ihon hyvinvoinnin jälkeen ja haluamme Barcelonan Costureticassa auttaa asiakkaitammemme tietouden ja turvallisen tavan hoitaa akne-ihoa. Kartoitamme erityisesti aknehoitoon vaikuttavat hormonaaliset ja ulkoiset tekijät, jotta voimme auttaa kokonaisvaltaisessa ihonhoidon prosessissa.

Puolen vuoden hoito-suunnitelman sitoutuminen tulee arvioida, tulee havaittavissa vasta vuosien kuukausien jälkeen. Kotihoitotuotepaketti tarvitaan hoidon onnistumiseksi. Akneihon hoito-ohjelma alkaa konsultaatiolla sairaanhoitajalla. Aknen vaikeusasteen perusteella määritellään jokaiselle yksilöllinen hoito-ohjelma.

Hoito-ohjelman alussa sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen. Monet asiakkaat ohjataan ensin ihotautilääkärin vastaanottolle. Ihotautilääkäri antaa sinulle tarvittavat lääketieteelliset hoitoohjeet aknen. Lääkärin ohjeistusta noudatetaan ensisijaisesti ja hoitojen rinnalla käydään vastaanotolla puhdistamassa ihotalituotannon rauhoituksia. Saat myös oikeat ihonhoitotuoteet kotiin, jotka ovat tarkoitettu akneihon koti-hoitoon. Sairaanhoitaja tekee sinulle joka kuukausi ihonhoidon.

Aknen hoidon toimenpiteet

Lopulta, kun akneiho on saatu tasa-painoon voidaan myös hoitaa aknearpia neulaus hoidolla (Dermapen 4). Meikkipohjat akneiholle ovat myös tilattavissa meiltä. On tärkeää, ettei meikki tukkeuta ihohuokosia ja sisältää rauhoittavia ainesosia. Öljytön meikkipohja on hyvin tärkeä valita oikein, jotta akne saadaan rauhoitettua. Kysy näistä lisää sairaanhoitajaltamme.

Huomioitavaa

Valitse ihanteellinen palvelu

Erikoiskasvohoidot

Aknen hoito. Kemiallinen kuorinta,
ja LED valohoito

1 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

100

Erikoiskasvohoidot

Aknen hoito. Kemiallinen kuorinta,
ja LED valohoito

3 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

240

Erikoiskasvohoidot

Aknen hoito. Kemiallinen kuorinta,
ja LED valohoito

4 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

300

Biorevitalisaatio (T35P neulaton)

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa, jotka kummatkin vaativat neuloja. T35P on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka on täysin neulaton.

Täysin uudenlaisessa hoitomenetelmässä stimuloidaan ihonalaiskudosta tekemään töitä, jonka johdosta solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat, ryppyjen ja juonteiden syvyys madaltuu sekä iho kiinteytyy välittömästi. Hoidon vaikutuksesta ihon pinnasta tulee syväkosteutettu, kimmoisampi, tasaisempi ja sen väri kirkastuu ja heleytyy. Hoidossa stimuloidaan ihon kasvutekijöiden lisääntymistä ja uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Hoidon teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja laimean vetyperoksidin (H2O2) sekä Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoito ei myöskään vaadi toipumisaikaa niin kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä, että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

T35P-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla!

Hoito sopii yksittäiseksi ”tuhkimohoidoksi”, mutta suosittelemme ehdottomasti sarjahoitoa pysyvämpien hoitotulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-12 kuukautta pysyviä tuloksia. Sarjahoidon kertojen määrä riippuu ihon kunnosta sekä halutusta lopputuloksesta. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa kerran viikossa, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2.tai 3. kuukausi tehtävällä yksittäisellä hoidolla. T35P on nopea hoitomuoto, joka vie vain 30-45 minuuttia riippuen hoitoalueen laajuudesta. Suurin osa tuloksista on nähtävissä heti sekä hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa.

Biorevitalisaatio hoitaa näitä

Biorevitalisaatio ei toimi näihin

Valitse ihanteellinen palvelu

Erikoiskasvohoidot

T35P Neulaton MCCM

1 Kerta | Kesto: 45 minuuttia

150

Erikoiskasvohoidot

T35P Neulaton MCCM

3 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

400