Erikoiskasvohoidot

Akneihon Hoito

Akne on kasvava ongelma ja haluamme Barcelona Cosmeticassa auttaa asiakkaitamme saavuttamaan oikean tietouden ja turvallisen tavan hoitaa akne-ihoa. Kartoitamme aluksi aknehoitoon vaikuttavat hormonaaliset ja ulkoiset tekijät, jotta voimme auttaa kokonaisvaltaisessa ihonhoidon prosessissa.

Puolen vuoden hoito-ohjelmaan sitoutuminen olisi suositeltavaa, koska tulokset näkyvät vasta 3 kk jälkeen. Kotihoitotuotepaketti tarvitaan hoidon onnistumiseksi. Akneihon hoito-ohjelma alkaa konsultaatio käynnillä sairaanhoitajalla. Aknen vaikeusasteen perusteella määritellään jokaiselle yksilöllinen hoito-ohjelma.

Hoito-ohjelman alussa sairaanhoitaja arvioi hoidon tarpeen. Monet asiakkaat ohjataan ensin ihotautilääkärin vastaanottolle. Ihotautilääkäri antaa sinulle tarvittavat lääketieteelliset ohjeet aknen hoitoon. Lääkärin ohjeistusta noudatetaan ensisijaisesti ja hoitojen rinnalla käydään vastaanotolla puhdistamassa iho talituotannon rauhoittamiseksi. Saat myös oikeat  ihonhoitotuoteet kotiin, jotka ovat tarkoitettu akneihon koti-hoitoon. Sairaanhoitaja tekee sinulle joka kuukausi ihonhoidon.

Sairaanhoitajan ihonhoito akneiholle koostuu seuraavista kombinaatio tai vaihtoehtohoidoista joka kuukausi:

 • Ulträäänipuhdistus
 • Kemiallinen kuorinta
 • High Frequency
 • Talinerityksen rauhoittaminen valon avulla (valohoidot)
 • Rauhoittavat tuotteet
 • Hoitavat tuotteet

Lopulta, kun akneiho on saatu tasa-painoon voidaan myös hoitaa aknearpia neulaus hoidolla (Dermapen 4). Meikkipohjat akneiholle ovat myös tilattavissa meiltä. On tärkeää, ettei meikki tukkeuta ihohuokosia ja sisältää rauhoittavia ainesosia. Öljytön meikkipohja on hyvin tärkeä valita oikein, jotta akne saadaan rauhoitettua. Kysy näistä lisää sairaanhoitajaltamme.

     Huomioitavaa

Hoidot alle 18-vuotialle vain vanhempien kirjallisella suostumuksella.
Iho voi aluksi reagoida melko voimakkaastikin, koska käytettävät aineet ovat tehokkaita.
2-3 kuukauden jälkeen iho alkaa voimaan paremmin.
Kotihoito tuotteet ja niiden opastus kuuluu ohjelmaan.
Meikkien merkitys on tärkeä kokonaisuuden kannalta.

Barcelona Cosmetica - erikoiskasvohoidot - akneihon puhdistus
Aknen hoito-ohjelma 6 kk

T35P NEULATON

Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Tähän päivään asti biorevitalisaatio on ollut saatavilla ainoastaan injektiohoitojen ja mesoterapian muodossa, jotka kummatkin vaativat neuloja. T35P on uuden sukupolven hoitomenetelmä, joka on täysin neulaton.

Täysin uudenlaisessa hoitomenetelmässä stimuloidaan ihonalaiskudosta tekemään töitä, jonka johdosta solujen välinen aineenvaihdunta paranee, kuolleet solut poistuvat, ryppyjen ja juonteiden syvyys madaltuu sekä iho kiinteytyy välittömästi.
Hoidon vaikutuksesta ihon pinnasta tulee syväkosteutettu, kimmoisampi, tasaisempi ja sen väri kirkastuu ja heleytyy. Hoidossa stimuloidaan ihon kasvutekijöiden lisääntymistä ja uuden kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Hoidon teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkean pitoisuuden ja laimean vetyperoksidin (H2O2) sekä Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään aiheuttamatta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa.
Hoitomenetelmä ei herkistä ihoa auringonvalolle, jonka vuoksi hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden. Hoito ei myöskään vaadi toipumisaikaa niin kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä, että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

T35P-hoidolla saavutetaan silminnähtäviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla!

Hoito sopii yksittäiseksi ”tuhkimohoidoksi”, mutta suosittelemme ehdottomasti sarjahoitoa pysyvämpien hoitotulosten saavuttamiseksi. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-12 kuukautta pysyviä tuloksia. Sarjahoidon kertojen määrä riippuu ihon kunnosta sekä halutusta lopputuloksesta. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa kerran viikossa, jolloin ihon kunto paranee asteittain jokaisella hoitokerralla.

Sarjahoidon vaikutuksia voidaan ylläpitää joka 2.tai 3. kuukausi tehtävällä yksittäisellä hoidolla. T35P on nopea hoitomuoto, joka vie vain 30-45 minuuttia riippuen hoitoalueen laajuudesta. Suurin osa tuloksista on nähtävissä heti sekä hoitoa seuraavien viikkojen kuluessa.

Barcelona Cosmetica - erikoiskasvohoidot - T35P NEULATON

HOIDON INDIKAATIOT:

 • Rypyt ja juonteet
 • Venymä- ja leikkausarvet
 • Kuiva iho
 • Veltostunut kasvojen, kaulan, dekolteen iho
 • Pigmenttimuutokset
 • Ennenaikaisesti ikääntyvä iho
 • Laajentuneet ihohuokoset

HOIDON KONTRAINDIKAATIOT ELI VASTA-AIHEET:

 • Tulehtunut tai ärtynyt iho
 • Aktiivinen herpes tai akne
 • Raskaus tai imetys
 • Tali-ihottuma
 • Allergia, jollekin käytettävistä ainesosista
 • Isotretioniini kuuri (esim. Roaccutan)

Miten T35P hoito tehdään?

Ensimmäiseksi hoitoalueelle tehdään pintapuhdistus sekä kartoitetaan hoidon indikaatiot. Tämän jälkeen levitetään ihoa valmistava P Solution puhdistusaine, joka valmistaa ihon hoidolle alentaen ihon pH arvoa. Seuraavaksi imeytetään T35P- käsin erityisellä tekniikalla hoitoalue kerrallaan. Tämän aikana iholla saattaa olla pieniä nipisteleviä tuntemuksia. Kun geeli on imeytynyt, iho pyyhitään kosteilla harsoilla. Hoidon lopuksi iholle levitetään rauhoittava.

T35P-hoidon jälkeen:

T35P-hoidon jälkeen on tärkeää, että ihon stimulointia jatketaan kotona hoitoa täydentävillä tuotteilla. Kotihoito ylläpitää biorevitalisaation vaikutusta ihossa sekä stimuloi aktiivisesti ihon toimintoja. Kotihoitotuotteet takaavat, että iho palautuu hoidosta turvallisesti ja oikealla tavalla.

HUOM! Hoidon jälkeen tulee käyttää vähintään kuuden (6) päivän ajan vain kotihoitotuotteita. Puhdistustuotteina voidaan käyttää muiden sarjojen tuotteita. Me opastamme tuotteiden oikea käytön sinulle. Ensimmäinen T35P hoitokäynti sisältää kotihoitoon tarvittavat tuotteet.

LED VALOTERAPIA

LED valohoito ihosi parhaaksi

LED valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa. ’
LED tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen iholle elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta.

LED HOITOJEN TEHO PERUSTUU?

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

LED hoidon indikaatioita ovat myös ikääntymismuutokset, rypyt, juonteet, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, couperosa, ruusufinni, POD, haavojen, psoriasiksen hoitoon, rasvainen iho sekä akne.

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

 

MITÄ HYÖTYÄ HOIDOSTA ON?

LED hyödyntää ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Solujen aktivoimiseksi optimaalisella tavalla suositellaan 8-12 kerran tiivistä hoitojaksoa, joka saa aikaan näkyviä ja kestäviä parannuksia ihoon. Kolmella ensimmäisellä viikolla olisi hyvä tehdä 2 hoitoa viikossa, jonka jälkeen tarpeen mukaan.

LED hoito voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kemialliset kuorinnat, RF, Hydra-facial, Dermapen 4 ja T35P tehostamaan hoidon tulosta.

Barcelona Cosmetica - Erikoiskasvohoidot - LED Valo Terapia

LEDIN HOITAVAT VALOT:

LED laitteen hoitavat valot, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistelmänä.

 

BLUE 415 nm

Sinisellä valolla on anti-bakteerinen vaikutus. Valo käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita sekä kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä iholle. Käytetään myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen rauhoittamaan ihoa.
LED laitteen hoitavat valot, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistelmänä.

RED 633 nm

Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. Valo edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa parantaen ihon elastisuutta, häivyttäen juonteita ja ryppyjä. Ihon luonnollinen kosteustasapaino paranee ja verenkierto voimistuu. Punainen on erinomainen valo aktivoimaan ihoa erilaisten kiinteyttävien laitehoitojen sekä T35P hoidon jälkeen.

DNEAR INFRARED 830 nm

Uudistava NIR (Near Infrared)-valo uudistaa ihoa, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. NIR infrapunavalo imeytyy kaikista syvimmälle kudokseen ja toimii erinomaisesti yhdistettynä punaiseen tai siniseen valoon. NIR valo rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, edistää ihon uusiutumista, vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyä.

LEDIN HOIDON VASTA-AIHEET:

 • Valoherkistävät lääkkeet (Kysy meiltä lisätietoa)
 • Porfyria
 • Albinismi
 • Epilepsia
 • Valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
 • Raskaus
 • Valosta johtuva migreeni
 • Silmäsairaudet
 • Syöpä

 

KEMIALLISET KUORINNAT

Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään iholle kerroksittain. Kuorinta ei tunnu epämiellyttävältä, eikä vaadi pitkiä palautumisaikoja.

DERMACURE on kehittänyt laajan valikoiman kuorintahoitoja, joista löydämme varmasti ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot. Peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin.

Barcelona Cosmetica - Erikoiskasvohoito - Kemialliset kuorinnat
Lisää tehoa ihonhoitoon uusinta teknologiaa hyödyntävillä kemiallisilla kuorinnoilla!

Peeling Hoidot:

ESSENTIAL CORRECTION PEEL _FORTE

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

BLEMISH

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

SCARS

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

ESSENTIAL CORRECTION PEEL SOFT

Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

 

Lisää tehoa kerrostettavista kuorinnoista

Lisätehoa kuorintoihin saavutetaan kerrostettavilla hapoilla, jotka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ja ihon tarpeiden mukaan. Kerrostettavat yhdistelmähapot lisäävät ihosolujen uusiutumista ja voidaan kohdistaa tehostetusti ongelmallisille ihoalueelle. Suunnittelemme sinulle täydellisen kuorintahoidon valitsemalla juuri sinun ihollesi sopivan hapon ja vahvuuden jokaisella hoitokerralla erikseen.

Peeling hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, valittu kemiallinen kuorinta, rauhoittava Bio-Selluloosa kasvonaamio, vitamiiniseerumi ja rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide. Aikaa varaamme tunnin verran.

 

24 tuntia hoidon jälkeen iho saattaa tuntua kiristävältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa iho saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa on nähtävissä ihon rakenteen ja sävyn parantuminen silminnähden. 3-5 päivää on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kuorintoja suositellaan sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta

Timanttihionta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun.

Imu yhdistettynä timanttipäällysteisiin hoitokärkiin aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska imu on säädettävissä ja timanttisia hoitopäitä on karheudeltaan erilaisia, voidaan laitteella tehdä hiontoja kaikille ihotyypeille.

Hoito auttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin ja tukkeumiin, ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin sekä pinnallisiin aknearpiin. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat ja aineiden imeytyvyys tehostuu.

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti.

Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan. Hoito on kivutonta ja lievä punoitus rauhoittuu jo naamion aikana.

Barcelona-Cosmetica-Erikoiskasvohoidot---timanttihionta
Timanttihionta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun.

HIGH FREQUENCY

High Frequency

High Frequency, eli korkeataajuus rauhoittaa tulehduksia ja desinfioi ihoa sekä hillitsee talin muodostumista. Se onkin erittäin hyvä hoito rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle.

Korkeataajuus myös supistaa huokosia ja tasoittaa ihon väriä. Ihon verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat, joten käsittely on hyvä myös kalpealle ja paksulle iholle.

Korkeataajuus käsittely voidaan tehdä kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna.

Barcelona-Cosmetica-Erikoiskasvohoidot-High-Frequency

Hoidon vasta-aiheet ovat:

 • Sydänviat
 • Tulehdus
 • Migreeni
 • Epilepsia
 • Raskaus
 • Sähköyliherkkyys
 • Otsoniallergia
 • Hyvin herkästi reagoiva iho

 

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraääni ei jätä ihoa punoittavaksi ja onkin siksi hyvä korvaamaan mekaaninen puhdistus herkälle iholle. Hoito sopii myös atooppiselle ja herkälle iholle.
Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, irrottaa epäpuhtaudet ja liuottaa talin ulos ihohuokosista. Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja puhdas.

Hoitoon kuuluu ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, kasvohieronta tai mekaaninen puhdistus, naamio, sekä loppuvoiteet.

Ultraäänellä voidaan myös imeyttää tehoaineita ihoon. Ultraäänen värähtely ikäänkuin työntää tehoaineita ihon sisään saaden ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ultraääni imeytys voidaan tehdä kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna.

Hoitoa ei suositella jos sinulla on:
sydämen tahdistin, metallisia implantteja, laskimotulehdus, infektio- tai tulehdusalue, haavoja hoitoalueella, osteoporoosi, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen kasvain, raskaus, tinnitys.

Barcelona Cosmetica Erikoiskasvohoidot - Ultraäänipuhdistus