HAPPOKUORINTA

Haluatko kasvot, joissa ei ole täpliä, jälkiä ja epätäydellisyyksiä?

Haluatko vapauttaa tasaisen ja heleän ihon?

 

Kemialliset kuorinnat ihosi hyväksi

Kemialliset kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään iholle kerroksittain. Kuorinta ei tunnu epämiellyttävältä, eikä vaadi pitkiä palautumisaikoja.

 

Anestesia: ei tarvitse

Toimenpide: 30-45 minuuttia.

Toipuminen: Välitön.

Tulokset: kestävä

 

DERMACURE on kehittänyt laajan valikoiman kuorintahoitoja, joista löydämme varmasti ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot.

Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin.

 

Milloin happokuorinnan tulokset havaitaan?

Ensimmäisestä istunnosta lähtien. Tämän tyyppisen toimenpiteen uudistava voima koostuu ihon toimintojen, rakenteen ja ihon ulkonäön parantamisesta, minkä vuoksi se eliminoi ihon vaurioituneet kerrokset jättäen kasvot huomattavasti kosteutetuiksi ja mehukkaammiksi.

Missä tapauksissa happokuorinta on suositeltavaa?

Tämän tyyppistä  happokuorintaa suositellaan aina, kun haluat valmistella ihoa myöhempiä hoitoja varten sairaanhoitajan valvonnassa. Esimerkiksi niille potilaille, jotka haluavat uudistaa ihon pintaa, parantaa kirkkautta ja saavuttaa nuorekkaan ja yhtenäisen ulkonäön yksinkertaisesti ja suhteellisen nopeasti.

Samoin happokuorinta on ihanteellinen hoito aknen, jälkien ja arpien sekä hyperpigmentaation hoitoon, sillä se pystyy tasoittamaan ihon sävyä ja parantamaan sen pintakerroksia poistamalla kuolleita soluja, lisäksi se vaikuttaa alueella ryppyjä vastaan.

Mitä tapahtuu happokuorinnan jälkeen?

Kuorintaa on kolmea tyyppiä: pinnallinen, keskipitkä ja syvä. Ihon reaktio kuhunkin on erilainen kunkin syvyyden vuoksi, mutta on normaalia, että kemiallisten happojen kuorintakäsittelyn jälkeen alkaa ihokerrosten uudistumisprosessi.

Yleissääntönä on, että toimenpiteen jälkeen iho punoittaa ja sen lämpötila nousee. Tämä tunne kestää muutaman tunnin, jonka jälkeen  ihon tuntuu kiristävältä. Aggressiivisimmissa happokuorinnissa iho tummuu, halkeilee ja kuoriutuu, ja tämä prosessi kestää yleensä kolmesta viiteentoista päivää suoritetun kuorinnan tyypistä riippuen, olipa kyseessä pinnallinen, keskipitkä kemiallinen kuorinta tai syväkuorinta. Aurinkosuojakertoimen käyttö iholla on pakollista joka päivä.

Happokuorinta tuotteet on suunniteltu ihon pH arvon tasapainottamiseksi, jokainen tuote on ainutlaatuinen ja auttaa palauttamaan terveen ja hehkuvan ihon, kun: DERMACURE, MCCM  ja EKSEPTION.

foto1_Mesa de trabajo 1

Peeling Hoidot

Peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

ESSENTIAL CORRECTION PEEL _FORTE

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

BLEMISH

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

SCARS

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

ESSENTIAL CORRECTION PEEL SOFT

Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Lisää tehoa kerrostettavista kuorinnoista

Lisätehoa kuorintoihin saavutetaan kerrostettavilla hapoilla, jotka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ja ihon tarpeiden mukaan. Kerrostettavat yhdistelmähapot lisäävät ihosolujen uusiutumista ja voidaan kohdistaa tehostetusti ongelmallisille ihoalueelle. Suunnittelemme sinulle täydellisen kuorintahoidon valitsemalla juuri sinun ihollesi sopivan hapon ja vahvuuden jokaisella hoitokerralla erikseen.

Peeling hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, valittu kemiallinen kuorinta, rauhoittava Bio-Selluloosa kasvonaamio, vitamiiniseerumi ja rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide. Aikaa varaamme tunnin verran.

 

24 tuntia hoidon jälkeen iho saattaa tuntua kiristävältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa iho saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa on nähtävissä ihon rakenteen ja sävyn parantuminen silminnähden. 3-5 päivää on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kuorintoja suositellaan sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

INTIIMIALUEEN VALKOISTAVA HAPPO-KUORINTA

INTIMITE PEELING, jolla on vaalentava vaikutus. Hoito koostuu biostimuloivista, depigmentoivista kuorinnoista juuri niille alueille, jotka edistävät ihosolujen kiertoa ja stimuloivat sen uusiutumista, poistavat tahroja, palauttavat sävyn, parantavat ihon rakennetta ja väriä.

Tarvittavien hoitokertojen määrä riippuu esiintyvän pigmentin asteesta ja potilaan valotyypistä. Yleissääntönä on, että vähintään 3-6 istuntoa tarvitaan.

Edut:

Ei-invasiivinen ja kivuton

Toimii miehillä ja naisilla

Sopii kaiken ikäisille

Ei esikäsittelyvaatimuksia

Ei seisokkeja. Voit palata päivittäiseen rutiiniin välittömästi.

Näkyviä tuloksia ensimmäisestä käyttökerrasta ja kumulatiivisella vaikutuksella (se paranee seuraavilla hoitokerroilla ja kotihoidolla)

voidaan tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa

toimii lähes kaikilla ihotyypeillä.

Käyttöaiheet:

Intiimialueen ihon ikääntyminen

Pigmentaatiot ja täplät iholla.

Naisten sukuelinten alue (Venusvuori, Labia majora)

perianaalinen alue

nivusalue

Kainalot

Areola ja nännit

Sisäreiden ja pakarapoimut

Epätasainen rakenne, näkyvät juonteet ja intiimialueen ihon löysyys.

Intiimialueen ihon värjäytyminen on hyvin yleinen tila. Vähintään yhdellä neljästä ihmisestä on värimuutoksia kainaloissa, bikinirajassa, reiden sisäpuolella ja peräaukon alueella. Tämä voidaan tehdä sekä naisille että miehille.

Sukuelinten valkaisu on kosmeettinen toimenpide, jolla pyritään poistamaan ihon ylempiä kerroksia, mukaan lukien melaniinia, jolloin ihon pinta vaalenee.