Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Happokuorinta

HAPPOKUORINTA

Haluatko kasvot, joissa ei ole täpliä, jälkiä ja epätäydellisyyksiä?

Haluatko vapauttaa tasaisen ja heleän ihon?

Kemialliset kuorinnat ihosi hyväksi

Kemialliset kuorinnat ovat ammattimaisen tehokkaita happoja, jotka levitetään iholle kerroksittain. Kuorinta ei tunnu epämiellyttävältä, eikä vaadi pitkiä palautumisaikoja.

Anestesia: ei tarvitse
Toimenpide: 30-45 minuuttia.
Toipuminen: Välitön.
Tulokset: kestävä

DERMACURE

On kehittänyt laajan valikoiman kuorintahoitoja, joista löydämme varmasti ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle ja samealle iholle, mutta uusi teknologia mahdollistaa myös herkkäihoisten peeling hoidot.

Peeling kuorinnoilla parannetaan ihon rakennetta ja sävyä poistamalla ihon pintakerroksista kuollut ihosolukko kemiallisilla aktiiviaineilla. Peeling hoitojen hapot aktivoivat ihosoluja, jolloin kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy, joten peeling kuorinnat toimivat myös erinomaisena anti-age hoitona. Hoitojen ansiosta epäpuhtaudet vähenevät, talineritys tasaantuu ja ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä saadaan vähennettyä. Ihosta tulee sileämpi, kuulaampi, elinvoimaisempi ja tasaisemman sävyinen. Hoidon jälkeen myös kotona käytettävät ihonhoitotuotteet imeytyvät ihoon tehokkaammin hoitaen ja kosteuttaen sitä entistä paremmin.

Happokuorinta tuotteet on suunniteltu ihon pH arvon tasapainottamiseksi, jokainen tuote on ainutlaatuinen ja auttaa palauttamaan terveen ja hehkuvan ihon, kun: DERMACURE, MCCM ja EKSEPTION.

Valitse ihanteellinen palvelu

Erikoiskasvohoidot

Aknen hoito. Kemiallinen kuorinta,
ja LED valohoito

1 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

100

Erikoiskasvohoidot

Aknen hoito. Kemiallinen kuorinta,
ja LED valohoito

3 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

240

Erikoiskasvohoidot

Aknen hoito. Kemiallinen kuorinta,
ja LED valohoito

4 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

300

Peeling Hoidot

Peeling hoidoilla voidaan hoitaa myös laajentuneita ihohuokosia, pigmenttiläiskiä, aknearpia sekä juonteita ja ryppyjä.

ESSENTIAL CORRECTION PEEL _FORTE

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

BLEMISH

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta. Yhdistelmä maito- ja glykolihappoa.

SCARS

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

ESSENTIAL CORRECTION PEEL SOFT

Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Lisää tehoa kerrostettavista kuorinnoista

Lisätehoa kuorintoihin saavutetaan kerrostettavilla hapoilla, jotka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan ja ihon tarpeiden mukaan. Kerrostettavat yhdistelmähapot lisäävät ihosolujen uusiutumista ja voidaan kohdistaa tehostetusti ongelmallisille ihoalueelle. Suunnittelemme sinulle täydellisen kuorintahoidon valitsemalla juuri sinun ihollesi sopivan hapon ja vahvuuden jokaisella hoitokerralla erikseen.

Peeling hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, valittu kemiallinen kuorinta, rauhoittava Bio-Selluloosa kasvonaamio, vitamiiniseerumi ja rauhoittava ja kosteuttava hoitovoide. Aikaa varaamme tunnin verran.

24 tuntia hoidon jälkeen iho saattaa tuntua kiristävältä ja punoittaa hieman. 3 päivän kuluessa iho saattaa hilseillä paikoitellen ja jo viikossa on nähtävissä ihon rakenteen ja sävyn parantuminen silminnähden. 3-5 päivää on erittäin tärkeää välttää suoraa auringonvaloa.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi kuorintoja suositellaan sarjahoitona noin 4 kertaa 2-4 viikon välein. Jokainen kuorintahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.

INTIIMIALUEEN VALKOISTAVA HAPPO-KUORINTA

INTIMITE PEELING

Jolla on vaalentava vaikutus. Hoito koostuu biostimuloivista, depigmentoivista kuorinnoista juuri niille alueille, jotka edistävät ihosolujen kiertoa ja stimuloivat sen uusiutumista, poistavat tahroja, palauttavat sävyn, parantavat ihon rakennetta ja väriä. Tarvittavien hoitokertojen määrä riippuu esiintyvän pigmentin asteesta ja potilaan valotyypistä. Yleissääntönä on, että vähintään 3-6 istuntoa tarvitaan.

Edut

Käyttöaiheet:

Intiimialueen ihon värjäytyminen on hyvin yleinen tila. Vähintään yhdellä neljästä ihmisestä on värimuutoksia kainaloissa, bikinirajassa, reiden sisäpuolella ja peräaukon alueella. Tämä voidaan tehdä sekä naisille että miehille.

Sukuelinten valkaisu on kosmeettinen toimenpide, jolla pyritään poistamaan ihon ylempiä kerroksia, mukaan lukien melaniinia, jolloin ihon pinta vaalenee.

Valitse ihanteellinen palvelu

Erikoiskasvohoidot

T35P Neulaton MCCM

1 Kerta | Kesto: 45 minuuttia

150

Erikoiskasvohoidot

T35P Neulaton MCCM

3 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

400

Tilaa lahjakortti
yhteydenottolomakkeen kautta.