Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Hieronta

Hieronnat

On tehokas ja turvallinen tapa lievittää stressiä, parantaa verenkiertoa ja edistää yleistä hyvinvointia. Kauneuskeskuksessamme käytämme edistyneimpiä tekniikoita tarjotaksemme sinulle rentouttavan ja uudistavan hieronta kokemuksen.

Aromahieronta

Yhdistetään klassista hierontaa, sivelyjä ja terapeuttista koskettamista.Vähennetään turvotusta ja lihasjännitystä, kiihdytetään aineenvaihduntaa ja lievitetään kipua. Erityisen vaikuttava hoitomuoto stressistä johtuvien ongelmien hoidossa jossa käytetään aromaattisia florame-öljyjä. Hoito sisältää kuivaharjaus ja päähieronta. Paikalliset kontraindikaatiot: Astma.

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa miellyttävän lämpöisiä kiviä liuutetaan pehmeästi keholla jolloin nämä kivet luovuttavat lämpöään syvälle lihaksiin rentouttaen koko kehon.Hoito sisältää kuivaharjaus ja päähieronta.

Paikalliset kontraindikaatiot: Suonikohjut (suonikohjujen alueelta ei saa hieroa, mutta ympäröiviltä alueilta kyllä), Heikentynyt tuntoaisti tai alentunut lämmönsietokyky.

Valitse ihanteellinen palvelu

Aromahieronta

Kesto: 85 minuuttia

110

Kuumakivihieronta

Kesto: 85 minuuttia

110

Klassinen vartalohieronta

Hieronta vaikuttaa sekä lihaskudoksen että autonomisen hermoston kautta rentouttaen sekä stressiä, kipua ja kireyttä vähentäen. Hoito sisältää kuivaharjaus ja päähieronta.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään pään lisäksi yläselkä, rintakehä, hartiat, käsivarret,niska, päänahka, kasvot ja korvat. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron lisääntymiseen, mielihyvähormonin erittymiseen ja kehon ja mielen rentoutumiseen.

Kasvojen lymfahieronta on rentouttava, imunestekiertoa aktivoiva ja poista kuona-aineita pois keholta ja vähentää turvotusta.

Valitse ihanteellinen palvelu

Klassinen vartalohieronta​

Kesto: 85 minuuttia

110

Intialainen päähieronta

Kesto: 40 minuuttia

42

Kasvojen lymfahieronta

Kesto: 45 minuuttia

50