Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

IHONHOITO

IHONHOITO

Kasvohoito ylläpitää ihon kimmoisuutta, puhdistaa likaa sekä saa ihon näyttämään kauniimmalta. Kasvohoito kannattaa käydä ottamassa vähintään kerran kuukaudessa ammattilaisen tekemänä ja kotikonstein kannattaa hoitaa ihoa päivittäin. Meiltä löytyy erikseen yksilöllinen kasvohoito, missä olemme katsoneet kaikki käytettävät aineet ihollesi sopivaksi sekä silmienympäryshoito uudistamaan silmien ympärystä. Hankalampia ihosairauksia tai auringon aiheuttamia vaurioita tulee hoitaa tarkoin valituilla keinoilla mitä esimerkiksi meillä on tarjolla. Varaa aika ja tule keskustelemaan sairaanhoitajan kanssa mahdollisista hoidoista.

Timanttihionta auttaa moniin eri vaivoihin

Timanttihionta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttipäällysteisiin hoitokärkiin aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska imu on säädettävissä ja timanttisia hoitopäitä on karheudeltaan erilaisia, voidaan laitteella tehdä hiontoja kaikille ihotyypeille.

Timanttihieronta hoitaa erilaisia iho-ongelmia

Hoito auttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin ja tukkeumiin, ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin sekä pinnallisiin aknearpiin. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat ja aineiden imeytyvyys tehostuu.

Timanttihieronnan teho perustuu

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti.

Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan. Hoito on kivutonta ja lievä punoitus rauhoittuu jo naamion aikana.

Valitse ihanteellinen palvelu

Kasvohoidot

Timanttihionta. Kasvot tai vartalo, esim. selkä.

1 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

70

Kasvohoidot

Timanttihionta. Kasvot tai vartalo, esim. selkä.

4 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

240

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraääni ei jätä ihoa punoittavaksi ja onkin siksi hyvä korvaamaan mekaaninen puhdistus herkälle iholle. Hoito sopii myös atooppiselle ja herkälle iholle.
Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, irrottaa epäpuhtaudet ja liuottaa talin ulos ihohuokosista. Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja puhdas.

Hoitoon kuuluu ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, kasvohieronta tai mekaaninen puhdistus, naamio, sekä loppuvoiteet.

Ultraäänellä voidaan myös imeyttää tehoaineita ihoon. Ultraäänen värähtely ikäänkuin työntää tehoaineita ihon sisään saaden ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ultraääni imeytys voidaan tehdä kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna.

Hoitoa ei suositella jos sinulla on:
sydämen tahdistin, metallisia implantteja, laskimotulehdus, infektio- tai tulehdusalue, haavoja hoitoalueella, osteoporoosi, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen kasvain, raskaus, tinnitys.

Valitse ihanteellinen palvelu

Kasvohoidot

Ultraääni puhdistus

1 Kerta | Kesto: 45 minuuttia

70

Kasvohoidot

Ultraääni puhdistus

4 Kerta | Kesto: 45 minuuttia

240

Kasvohoidot

Seerumihoito kasvoille. Summecosmetics.

1 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

90

Kasvohoidot

Seerumihoito kasvoille. Summecosmetics.

4 Kerta | Kesto: 60 minuuttia

300

KONTROLLOIDUT KEMIALLISET IHON PINNOITUKSET

pHformula on innovatiivisten ja erittäin tehokkaiden ihon pinnoitusmenetelmien edelläkävijä, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihoa tehokkaasti uudistamalla rakennetaan iholle uusi pinta, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä ja punoitusta.

pHformula-ihonhoito kokonaisuus on täydellinen, dermatologinen ihon pinnoitus ohjelma, joka sisältää ainutlaatuisia ihon häiriötilojen hoitoon tarkoitettuja aktiiviaineyhdistelmiä. Kaikkien pHformulan hoitojen ja tuotekoostumusten taustalla on yli 30 vuoden ammattitaito medikaalisista ja farmaseutti- sista markkinoista. pHformula luo standardit kun on kyse kehittyneen ihon pinnoitusteknologian tieteellisestä näytöstä. pHformula panostaa lukemattomasti resursseja merkittävien lääketieteellisten laitosten tutkimuksiin tukeakseen teknolo- giaa tuotteiden takana.

A.G.E. Pinnoitus

Valovanhentumisesta aiheutuneille ikääntymisen merkeille, pigmenttimuutoksille, sameaan ihonsävyyn, pinnallisiin ja keskitason ilmejuonteisiin.

M.E.L.A. Pinnoitus

Pigmenttimuutoksiin taipuvaiselle iholle. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon, epätasaiseen ihon sävyyn, laajentuneille ihohuokosille sekä arville.

A.C. Pinnoitus

Akneen taipuvaiselle iholle. Tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti puhdistava vaikutus, joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

C.R. Pinnoitus

Krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Täydellinen palauttava ja vahvistava hoito kaikille ihotyypeille.

V.I.T.A. C kirkastava tehohoito

Ihon valovanhenemisen merkeille, pigmenttihäiriöille, samealle – sekä kosteusköyhälle iholle.

MD T.C.A. touchTM

Medikaalitason intensiivinen ihostimulaatiohoito ikääntyneelle, pigmentoituneelle tai arpeutuneelle iholle.

Miksi rakastamme tätä merkkiä?

Mitä tulee tuloksiin, se varmasti tuottaa. Ne kohdistuvat tärkeimpiin huolenaiheisiin: ikääntyminen, pigmentaatio, akne ja krooninen punoitus (rosacea). Monille nämä ihosairaudet voivat vaikuttaa merkittävästi ihmisten itseluottamukseen ja hyvinvointiin.

TÄRKEÄ

Emme voi tehdä pinnoitushoitoja jos asiakkaalla on aktiivivaiheessa oleva huuliherpes.
Raskaana olevalle tai imettävälle.
tulehtuneelle iholle jos on trauma, palanut tai paleltunut iho.
Yliherkkyys aineille, jotka sisältävät.
Voimakas auringonotto
Ihosairaus

Normaalit reaktiot pinnoitukset aikana tai jälkeen.

Kuumotus, pistely ja punotus.
Kiristävä tunne
Kevyt huurtuminen
Hilseily
Kevyt kuoriutuminen
Väliaikainen kuivuminen
Periorbitaalinen turvotus
Pinnallisen pigmentin hetkellinen tummuminen
Epäpuhtauksien hetkellinen purkautuminen

KOTIHOITOKITIT

Ne ovat suunniteltu kaikille ihon häiriötiloille ja sisältävät ihotyypin mukaisen Active recovery-seerumin, EXFO-puhdistustuotteen ja POST recovery hoitovoiteen. Se on täydellinen setti häiriötilan hoitoon ja tarjoaa kontrolloitua hoitoa pinnoitusjaksoa ennen ja sen aikana.

Valitse ihanteellinen palvelu

Kasvohoidot

pHformula -ihon kemiallinen pinnoitushoito +Yksi lisäalue esim. selkä, decolte, kädet

Kesto: 30 minuuttia

140

Kasvohoidot

pHformula kolmen kerran sarjahoito

Kesto: 60 minuuttia

400

Kasvohoidot

pHformula kolmen kerran
sarjahoito +lymfä hoito

Kesto: 75 minuuttia

450

Silmänympäryshoito

Silmänympäryshoito lisää nuorekkuutta kasvoillesi. Koska kauneus heijastuu silmistäsi, olemme suunnitelleet erityisen hoidon silmien herkälle alueelle ilmaantuvien ikääntymisen merkkien käsittelyyn. Se toimii tehokkaasti ryppyihin, silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin.

Silmänympäryshoito pitää sisällään erilaisia hoitomenetelmiä, jotka parantavat silmien ympärillä olevan ihon kimmoisuutta sekä vähentävät ryppyjä. Silmänympäryshoito käsittää mm. ihon kuorinnan, kollageeninaamion, jadekivihieronnan sekä seerumihoidon.

Silmänympäryshoitoon sisältyy

Hoidot: suositellaan 4 kerran sarjahoitona.

Valitse ihanteellinen palvelu

Kasvohoidot

Silmänympäryshoitoon sisältyy

1 Kerta | Kesto: 45 minuuttia

70

Kasvohoidot

Silmänympäryshoitoon sisältyy

4 Kerta | Kesto: 45 minuuttia

240

Dark Circles

Nuorentaa ulkoa, vähentävät tummumista ja ikääntymistä silmäluomissa.

Anestesia: ei tarvitse
Toimenpide: 45 minuuttia.
Toipuminen: Välitön.
Tulokset: progressiivinen
Hoito koostuu 4 hoitokerran ohjelmasta (15 päivän välein), jossa suoritetaan kuorinta, jossa yhdistetään pigmenttiä poistavia aktiivisia ainesosia, jotka on kehitetty erityisesti silmänympärysalueelle.
Se on valittu hoito melaanisen pigmentaation toissijaisten "tummien silmänalusten" korjaamiseen. Lisäksi se mahdollistaa hienojen ryppyjen ja silmän velttouden korjaamisen.

Edut

Vähentää silmäluomien turvotusta ja parantaa ihon kireyttä ja ryppyjä.

Yksilöllinen kasvohoito

Täysin yksilöllinen kasvohoito, joka on kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan laadittu kasvohoito. Oman laboratoriomme seerumilla luomme ihosi kulloiseenkin tarpeeseen yksilöidyn ja ihanteellisen tuotteen. Käytössämme on kuusi seerumiyhdistelmää: kirkastava, hapettava, korjaava, häivyttävä, täyttävä ja tasoittava.

Käytämme hoidossamme SUMMECOSMETICS-merkin tuotteita.

Kasvohoitoon sisältyy

Hoito on erittäin tehokas sarjahoitona, mutta huomaat eron ja uudistuneen vaikutuksen ihoosi jo yhden hoitokerran jälkeen.
Hoidot: suosittelemme 4 - 6 hoitoa etukäteisarvion mukaan.