Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Jalkahoito

Jalkahoito

"Tutustu jalkojenhoitopalveluidemme erinomaisuuteen Perusjalkahoito, Spa-jalkahoito ja Luxus-jalkahoito -palveluidemme avulla, jotka on suunniteltu tarjoamaan sinulle ainutlaatuinen ja henkilökohtainen hyvinvointikokemus jokaisella vierailullasi."

Perusjalkahoito

Hoito sisältää kylvetyksen, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja rentouttavan jalkahieronnan. Hoidon päätteeksi asiakas saa kynsilakan kotiin mukaan.

Spa-jalkahoito

Hoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen ja rentouttavan jalkahieronnan lämpimillä kivilla ja kosteus voide.  Hoidon päätteeksi asiakas saa kynsilakan kotiin mukaan.

Luxu-jalkahoito

Hoito sisältää kylvetyksen, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, naamion, lakkauksen ja rentouttavan jalkahieronnan. Hoidon päätteeksi asiakas saa kynsilakan kotiin mukaan.

Valitse ihanteellinen palvelu

Jalkahoito

Perusjalkahoito

Kesto: 65 minuuttia

60

Jalkahoito

Spa-jalkahoito

Kesto: 75 minuuttia

70

Jalkahoito

Luxu-jalkahoito

Kesto: 75 minuuttia

70