Kauneus on valoa sydämessä

Haaveiletko hyvinvoivasta ja elinvoimaisesta ihosta, mutta et ole varma mistä aloittaa? Tarjoamme sinulle maksuttoman sairaanhoitajan konsultaation ensikäynnillä!

 

Mikroneulaus, kemiallinen kuorinta, akneihon hoito ja monia muita kauneuden palveluita. Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivista hoidoista!

Estetiikan saralla mielenkiintomme kohdistuu ihosi terveyteen ja kauneuteen. Siksi olemme käytettävissäsi yksilöidyin ja sinun tarpeeseesi suunnitelluin palveluin. Hoito toteutetaan sinun ihotyyppiäsi ja ikääsi silmälläpitäen. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Kokemuksemme myötä syntyi ajatus tutustuttaa välimerellisen kauneuden saloihin niin naiset kuin miehetkin varmana siitä, että kykenemme kasvamaan ja tarjoamaan jatkuvasti uusia palveluja.

Teitä palvelee: Jacqueline Ekström: Sairaanhoitaja (Vall de Hebrónin yliopisto, Barcelona), kätilö (Chiclayon yliopisto, Peru),  Master-tutkinto, lantionpohjan vahvistaminen  (Barcelonan autonominen yliopisto) ja kasvojen kauneudenhoito ( Escuela Barcelona Beauty -oppilaitos, Barcelona). Pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä. Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet. Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulaukset, kemialliset kuorinnat, akneihon hoito, radiofrekvenssihoidot ja laserhoidot. Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita ovat saatavilla.

Ensimmäinen kartoituskäynti on maksuton. Ota yhteyttä jo tänään!

Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Lahjakortti

Lahjakortti on toivottu lahja moneen tilanteeseen ja juhlaan. Voit ostaa lahjakortin lähes kaikkiin palveluihini tai avoimella summalla, joko Gifti-verkkokaupasta tai suoraan hoitolalta. Yli 100 euron avoimet lahjakortit ainoastaan hoitolalta.
Lahjakortin voimassaoloaika on kuusi kuukautta eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Tilaa lahjakortti yhteydenottolomakkeen kautta.

Varaa aika ilmaiseen kauneuskonsultaatioon

Koulutettu sairaanhoitajamme varmistaa sinulle oikean ja turvallisen hoidon, jotta sinusta tulee entistä kauniimpi ja itsevarmempi.