Kasvohoidot

Kasvohoito ylläpitää ihon kimmoisuutta, puhdistaa likaa sekä saa ihon näyttämään kauniimmalta. Kasvohoito kannattaa käydä ottamassa vähintään kerran kuukaudessa ammattilaisen tekemänä ja kotikonstein kannattaa hoitaa ihoa päivittäin. Meiltä löytyy erikseen yksilöllinen kasvohoito, missä olemme katsoneet kaikki käytettävät aineet ihollesi sopivaksi sekä silmienympäryshoito uudistamaan silmien ympärystä.

Silmänympäryshoito

Silmänympäryshoito lisää nuorekkuutta kasvoillesi. Koska kauneus heijastuu silmistäsi, olemme suunnitelleet erityisen hoidon silmien herkälle alueelle ilmaantuvien ikääntymisen merkkien käsittelyyn. Se toimii tehokkaasti ryppyihin, silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin.

Silmänympäryshoito pitää sisällään erilaisia hoitomenetelmiä, jotka parantavat silmien ympärillä olevan ihon kimmoisuutta sekä vähentävät ryppyjä. Silmänympäryshoito käsittää mm. ihon kuorinnan, kollageeninaamion, jadekivihieronnan sekä seerumihoidon.

Barcelona-Cosmetica---vain-sinun-silmillesi

Silmänympäryshoitoon sisältyy:

 • Herkän silmänympärysihon kuorinta.
 • Silmäluomea elvyttävä seerumi.
 • Nestettä poistava ja kirkastava seerumi silmäpusseihin ja tummiin silmänalusiin
 • Kollageeninaamio
 • Jadekivihieronta

Hoidot: suositellaan 4 kerran sarjahoitona.

Barcelona-Cosmetica---Vain-sinun-silmillesi---Ennen-hoitoa
Barcelona-Cosmetica---Vain-sinun-silmillesi--Hoidon jälkeen

DARK CIRCLES

Nuorentaa ulkoa, vähentävät tummumista ja ikääntymistä silmäluomissa.

 

Anestesia: ei tarvitse

Toimenpide: 15 -25 minuuttia.

Toipuminen: Välitön.

Tulokset: progressiivinen

Hoito koostuu 4 hoitokerran ohjelmasta (15 päivän välein), jossa suoritetaan kuorinta, jossa yhdistetään pigmenttiä poistavia aktiivisia ainesosia, jotka on kehitetty erityisesti silmänympärysalueelle. 

Se on valittu hoito melaanisen  pigmentaation toissijaisten "tummien silmänalusten" korjaamiseen. Lisäksi se mahdollistaa hienojen ryppyjen ja silmän velttouden korjaamisen.

Edut:

tunkeilematon

Tulokset ovat kumulatiivisia ja näkyvät yleensä ensimmäisestä istunnosta lähtien.

Koko silmäluomen kokonaisvaltainen parantaminen

Sopii useimmille ihotyypeille ja kaiken ikäisille

Mihin aikaan vuodesta tahansa

Ei seisokkeja. Voit palata rutiineihin välittömästi.

Vähentää silmäluomien turvotusta ja parantaa ihon kireyttä ja ryppyjä

Sopii useimmille ihotyypeille ja kaiken ikäisille

Mihin aikaan vuodesta tahansa

Ei seisokkeja. Voit palata rutiineihin välittömästi.

 

Vähentää silmäluomien turvotusta ja parantaa ihon kireyttä ja ryppyjä

Yksilöllinen kasvohoito

Täysin yksilöllinen kasvohoito, joka on kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan laadittu kasvohoito. Oman laboratoriomme seerumilla luomme ihosi kulloiseenkin tarpeeseen yksilöidyn ja ihanteellisen tuotteen. Käytössämme on kuusi seerumiyhdistelmää: kirkastava, hapettava, korjaava, häivyttävä, täyttävä ja tasoittava.

Käytämme hoidossamme SUMMECOSMETICS-merkin tuotteita.

Barcelona Cosmetica - kasvojen koodit

Kasvohoitoon sisältyy:

 • Ihoanalyysi
 • Kasvojen puhdistus
 • Kolmivaiheinen kuorinta laavakivellä
 • Seerumihoito virtuaalisella mesoterapialla + valohoito tai mikroneula
 • Naamio
 • Manuaalinen hieronta
 • Lopputuotteet

Hoito on erittäin tehokas sarjahoitona, mutta huomaat eron ja uudistuneen vaikutuksen ihoosi jo yhden hoitokerran jälkeen.

Hoidot: suosittelemme 4 - 6 hoitoa etukäteisarvion mukaan.

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta auttaa moniin eri vaivoihin

Timanttihionta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun. Imu yhdistettynä timanttipäällysteisiin hoitokärkiin aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska imu on säädettävissä ja timanttisia hoitopäitä on karheudeltaan erilaisia, voidaan laitteella tehdä hiontoja kaikille ihotyypeille.

Timanttihieronta hoitaa erilaisia iho-ongelmia

Hoito auttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhtauksiin ja tukkeumiin, ihon sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin huokosiin sekä pinnallisiin aknearpiin. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat ja aineiden imeytyvyys tehostuu.

Barcelona-Cosmetica-Erikoiskasvohoidot---timanttihionta
Timanttihionta perustuu alipainekompressorin aikaansaamaan imuun.

Timanttihieronnan teho perustuu:

Hoidon teho perustuu ihon oman parantumiskyvyn hyväksikäyttöön. Hionta stimuloi uusien terveiden solujen muodostumista ja jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Timanttihionta on hyväksi iholle, joka kaipaa puhdistusta, elvytystä, uudistumista ja toiminnan paranemista.

Timanttihionta on ihanteellinen kasvohoidon yhteydessä tai sen voi tehdä sarjahoitona ongelmakohtaisesti.

Sarjahoidot tuottavat parhaan tuloksen ja ne suunnitellaan asiakkaan ihotyypin ja ongelman mukaan. Hoito on kivutonta ja lievä punoitus rauhoittuu jo naamion aikana.

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistus ja kuorinta, joka samalla aktivoi ihon toimintoja. Ultraääni ei jätä ihoa punoittavaksi ja onkin siksi hyvä korvaamaan mekaaninen puhdistus herkälle iholle. Hoito sopii myös atooppiselle ja herkälle iholle.
Hoito poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, irrottaa epäpuhtaudet ja liuottaa talin ulos ihohuokosista. Iho on hoidon jälkeen pehmeä ja puhdas.

Hoitoon kuuluu ihoanalyysi, alkupuhdistus, kuorinta ultraäänellä, kasvohieronta tai mekaaninen puhdistus, naamio, sekä loppuvoiteet.

Ultraäänellä voidaan myös imeyttää tehoaineita ihoon. Ultraäänen värähtely ikäänkuin työntää tehoaineita ihon sisään saaden ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ultraääni imeytys voidaan tehdä kasvohoidon yhteydessä lisäpalveluna.

Hoitoa ei suositella jos sinulla on:
sydämen tahdistin, metallisia implantteja, laskimotulehdus, infektio- tai tulehdusalue, haavoja hoitoalueella, osteoporoosi, syöpä, kasvaimet tai pahalaatuinen kasvain, raskaus, tinnitys.