Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Profhilo Body

Profhilo Body

PROFHILO ® BODY – Uusi kiinteytyshoito vartalolle

Profhilo® Body on ratkaisumme käsivarsien alapuolella ja vatsan alueella olevan löysän ihon hoitoon. Varsinkin naisilla löysää ihoa on yleensä vatsan alueella ja olkavarsissa. Esimerkiksi raskaus ja painonpudotus voivat vaikuttaa vatsan alueeseen visuaalista ilmettä heikentävästi.

Profhilo® Body on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyy klinikalla tehtävä injektiohoito ja kosmeettinen hoito iholle kiinnitettävien lappujen (body patches) avulla. Niitä käytetään injektiohoidon jälkeen kotona yhdessä Profhilo® Figura Body lotion -voiteen kanssa hoidon saavutusten ylläpitämiseksi.

Profhilo® Body sisältää kaksi hoitokertaa, joiden välillä on 30 PÄIVÄN TAUKO. Sen jälkeen arvioimme yhdessä, ovatko ylläpitävät hoidot tarpeellisia.

Käytämme hoidossa BAP-tekniikkaa (Bio Aesthetic Points). Injektiotekniikka parantaa Profhilo® Body -hoidon tehoa alueilla, joilla iho on löystynyt ja menettänyt kiinteytensä. Lisäksi se uudistaa käsitellyn alueen ihoa luonnollisesti ja pitkäkestoisesti. Hoito ei vaadi ennakkovalmisteluja. Käsiteltävälle alueelle tulee vain 10 injektiopistettä ja hoito on kivuton ja nopea toteuttaa. Hoito on ei-invasiivinen, sillä se vähentää mustelmien ja turvotuksen riskiä ja samalla maksimoi tuotteen edut ihokudokselle.

Jälkihoito

Profhilo® Figura Body patches -laput ovat osa Profhilo® Body -hoitoa. Steriilit laput asetetaan iholle injektion jälkeen. Ne tasoittavat ja kosteuttavat ihoa. Asiakas vaihtaa uuden lapun hoitoalueelle 2-3 tunnin kuluttua hoidosta.

Lisäksi saat Profhilo® Figura Body lotion -voiteen, jota käytetään kahden klinikalla annettevan injektiohoitokerran välillä. Se on monitehoinen remodeling-voide, joka tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja syväkosteutetun. Voide imeytyy nopeasti, tuntuu silkinpehmeältä ja siinä on ravitseva koostumus. Lisäksi se on dermatologisesti testattu herkällä iholla. Rasvaamisen voit aloittaa jo samana päivänä, steriilien lappujen poiston jälkeen.

Hoidon jälkeen et tarvitse erillistä toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä seuraavien vuorokausien aikana. Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet käydään aina yhdessä läpi hoidon päätyttyä. Jälkihoito-ohjeet saat myös kirjallisena mukaan kotiin.

Valitse ihanteellinen palvelu

Profhilo Body

2 hoitokertaa 3ml

Kesto: 45 minuuttia

820