Profhilo – uusi anti-aging hoito

Profhilo-anti-aging hoito

Profhilo® on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Miten Profhilo toimii?

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Ainutlaatuinen tuote

Profhilon® monet erityispiirteet tekevät siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Suuresta hyaluronihappopitoisuudesta huolimatta sen profiili on vain vähän tulehduksia aiheuttava ja se sisältää parantumista edistäviä ominaisuuksia, joita kliiniset tutkimukset tukevat. Jotta voimme todella ymmärtää tämän uuden anti-aging-lääkkeen toimintaa, on ensin tarkasteltava siihen liittyvää teknologiaa.

Hyödyt

Profhilo®-valmisteessa L-HA vapautuu hitaasti HA-hybridikomplekseista eikä siksi vapauta ensimmäisiä tulehduksesta kieliviä sytokiinejä. Se on siis erittäin bioyhteensopiva. Se myös parantaa potilaan mukavuutta hoidon aikana ja sen jälkeen sekä kosteuttaa ihoa, etenkin orvaskettä (hydroefekti). Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan volumetrisen vaikutuksen (nostava vaikutus). Toinen vakaan kooperatiivisen hybridikompleksin etu H-HA:han ja L-HA:han verrattuna on suuremmat tyyppien I ja III kollageenin ekspressiotasot fibroblastissa ja tyyppien IV ja VII kollageenin ekspressiotasot keratinosyyteissä.

Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu.

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Pistämisen jälkeen tuote alkaa välittömästi levitä korkean HA-pitoisuutensa ja koheesisen luonteensa takia.

Profhilo hoito ennen ja jälkeen
Profhilo 1.hoitokerta

PROFHILO ® BODY – Uusi kiinteytyshoito vartalolle

Profhilo® Body on ratkaisumme käsivarsien alapuolella ja vatsan alueella olevan löysän ihon hoitoon. Varsinkin naisilla löysää ihoa on yleensä vatsan alueella ja olkavarsissa. Esimerkiksi raskaus ja painonpudotus voivat vaikuttaa vatsan alueeseen visuaalista ilmettä heikentävästi.

Profhilo® Body on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyy klinikalla tehtävä injektiohoito ja kosmeettinen hoito iholle kiinnitettävien lappujen (body patches) avulla. Niitä käytetään injektiohoidon jälkeen kotona yhdessä Profhilo® Figura Body lotion -voiteen kanssa hoidon saavutusten ylläpitämiseksi.

Profhilo® Body sisältää kaksi hoitokertaa, joiden välillä on 30 PÄIVÄN TAUKO. Sen jälkeen arvioimme yhdessä, ovatko ylläpitävät hoidot tarpeellisia.

Käytämme hoidossa BAP-tekniikkaa (Bio Aesthetic Points). Injektiotekniikka parantaa Profhilo® Body -hoidon tehoa alueilla, joilla iho on löystynyt ja menettänyt kiinteytensä. Lisäksi se uudistaa käsitellyn alueen ihoa luonnollisesti ja pitkäkestoisesti. Hoito ei vaadi ennakkovalmisteluja. Käsiteltävälle alueelle tulee vain 10 injektiopistettä ja hoito on kivuton ja nopea toteuttaa. Hoito on ei-invasiivinen, sillä se vähentää mustelmien ja turvotuksen riskiä ja samalla maksimoi tuotteen edut ihokudokselle.

 

Jälkihoito

Profhilo® Figura Body patches -laput ovat osa Profhilo® Body -hoitoa. Steriilit laput asetetaan iholle injektion jälkeen. Ne tasoittavat ja kosteuttavat ihoa. Asiakas vaihtaa uuden lapun hoitoalueelle 2-3 tunnin kuluttua hoidosta.

Lisäksi saat Profhilo® Figura Body lotion -voiteen, jota käytetään kahden klinikalla annettevan injektiohoitokerran välillä. Se on monitehoinen remodeling-voide, joka tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja syväkosteutetun. Voide imeytyy nopeasti, tuntuu silkinpehmeältä ja siinä on ravitseva koostumus. Lisäksi se on dermatologisesti testattu herkällä iholla. Rasvaamisen voit aloittaa jo samana päivänä, steriilien lappujen poiston jälkeen.

Hoidon jälkeen et tarvitse erillistä toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä seuraavien vuorokausien aikana. Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet käydään aina yhdessä läpi hoidon päätyttyä. Jälkihoito-ohjeet saat myös kirjallisena mukaan kotiin.