Täyteainehoidot

Täyteainehoito ehostaa kasvojen piirteitä ja kauniita kasvoja kuvaillaan usein symmetrisiksi, tasapainoisiksi ja sopusuhtaisiksi. Vaikka haluaisit parannella vain yhtä kasvojesi aluetta, hoitaja voi ehdottaa myös muita alueita auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. Teemme sinulle aina yksilöllisen hoitosuunnitelman maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Monipuoliset täyteaineet antavat mahdollisuuden hoitaa niin ikääntynyttä kuin nuorenpaakin ihoa. Ikääntyneempi iho tavallisesti kaipaa enemmän tukea, ryhtiä sekä täyteläisyyttä, kun nuoremmalle iholle halutaan enemmän korostusta ja selkeämpiä kasvonpiirteitä.

Turvallinen täyteainehoito

Barcelona Cosmetica tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä.
Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus, kasvonpiirteiden muotoilu sekä suupielten ryppyjen silottaminen.

Jatkohoito täyteainehoidolle

Täyteainehoitojen hyöty on myös siinä, että ne kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Hoidon jälkeen iho näyttää pirteämmältä, kosteutetulta ja jopa vuosia nuoremmalta. Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja kestää jopa useita kuukausia.
Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Täyteaineiden vaikutus ei ole lopullinen, vaan hoitoja kannattaa uusia säännöllisin väliajoin hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Huulten muotoilu

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina maksuttoman täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Juvederm täyteainetta. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaille yksilölliset huulet, jotka sopivat asiakkaan yleisilmeeseen ja tyyliin. Käytössämme on korkealuokkaiset, tutkitut ja turvalliset täyteaineet. Mikäli huuliasi on täytetty aikaisemmin, meidän tulee tehdä arvio huulten lähtötilanteesta kauniin lopputuloksen takaamiseksi.

Barcelona Cosmetica - Hoidot - Täyteainehoidot
Täyteainehoidot
Barcelona-Cosmetica-huulten-muotoilu-ennen-ja-jälkeen
Huulten muotoilu - Ennen ja jälkeen
Juvederm täyteaineet
Juvederm täyteaineet

Leuankärjen muotoilu

Korosta kasvojesi piirteitä leuan kärkeä muotoilemalla. Palvelu sisältää aina maksuttoman täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml suosittua Juvederm täyteainetta.

Kenelle hoito sopii

Leuankärjen muotoilu sopii henkilöille, jotka haluavat korjata leukalinjan epäsymmetriaa, tuoda kasvoille kulmikkuutta tai tuoda leukalinjaa eteenpäin. Täyteainehoito sopii myös erinomaisesti häivyttämään hamsteripusseja ja kaksoisleukaa.

Hoidon kulku

Leuankärjen muotoilussa ihon tai lihaksen alle pistetään täyteainetta, jossa on mukana puuduteaine. Pistäminen ei ole kivuliasta. Hoidon jälkeen iho punoittaa hieman. Seuraavana päivänä voi mennä töihin, sillä mustelmat voi peittää meikillä. Pientä turvotusta voi esiintyä viikon verran. Leuassa voi tuntua myös painon tunnetta tai "venytyskipua" kaksi viikkoa, mutta tämä on siedettävää ja normaalia.

Hoidon jälkeen

Tulokset ovat nähtävissä heti. Aine mukautuu leuan muodon mukaan, joten tulos on hyvin luonnollinen ja tasainen. Hoidon jälkeen pistoskohdissa esiintyy punoitusta. Mahdolliset mustelmat katoavat 1-2 vk jälkeen. Vältä meikkiä ja voiteita 12 h ajan, 1-2 vk saunakielto ja 3 pv hikiliikuntakielto. Leukalinjan muotoilun jälkeen ei suositella tiettyjä kasvojen laitehoitoa tai kasvohoitoja seuraavan 3-12 vk aikana.

Poskipäiden korostus

Poskipäiden korostus on täyteainehoito, jonka tavoitteena on kohottaa keskikasvoja ja nostaa rasvapatja.

Kenelle hoito sopii

Jos sinulla on matalat poskipäät tai alaspäin vetäytyneet rasvapatjat poskissa, on hoito silloin sopiva sinulle. Tai tavoitteena on kohottaa poskipäitä ja tuottaa keskikasvoille parempi ryhti kohottamalla poskien alaosaa.

Poskipäiden korostuksen hoidon kulku

Hoidossa korvien molemmille puolille tehdään kolmet pienet pistokset syvälle poskilihaksen alle luukalvon pintaan. Puuduteaine on ruiskeessa ja täyteaine poskiin on Juvederm Voluma Allergan, joka on tutkittu ja turvallinen täyteaine.

Hoidon Jälkeen

Punoitus ja pienet pistosjäljet. Lopputulos tasoittuu 1-2 vk jälkeen, mustelmat(harvoin) katoavat viikossa.

Vältä meikkiä ja voiteita 12 h ajan, 2vk saunakielto, 3pv hikiliikuntakielto. Ei ultraääni-kasvojenpuhdistushoitoa 8kk.

Töihin voi mennä normaalisti seuraavana päivinä. Lopputulos nähtävissä HETI hoidon jälkeen ja 2 viikon jälkeen vielä paremmin.

Nasolabiaalijuonteet

Nenänpielistä suunpieliin kulkevista juonteista käytetään nimitystä nasolabiaalijuonteet. Niiden muodostumiseen vaikuttavat monet syyt, tavallisesti esimerkiksi poskien ihon täyteläisyyden tai joustavuuden menetys. Eri syistä aiheutuvia juonteita hoidetaan eri tavoin.

Barcelona Cosmetica - kasvohoidot - täyteainehoidot - hoitojen jälkeen