Täyteainehoidot

Täyteainehoito ehostaa kasvojen piirteitä ja kauniita kasvoja kuvaillaan usein symmetrisiksi, tasapainoisiksi ja sopusuhtaisiksi. Vaikka haluaisit parannella vain yhtä kasvojesi aluetta, hoitaja voi ehdottaa myös muita alueita auttaakseen sinua saavuttamaan haluamasi tuloksen. Teemme sinulle aina yksilöllisen hoitosuunnitelman maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Monipuoliset täyteaineet antavat mahdollisuuden hoitaa niin ikääntynyttä kuin nuorenpaakin ihoa. Ikääntyneempi iho tavallisesti kaipaa enemmän tukea, ryhtiä sekä täyteläisyyttä, kun nuoremmalle iholle halutaan enemmän korostusta ja selkeämpiä kasvonpiirteitä.

Turvallinen täyteainehoito

Barcelona Cosmetica tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita. Täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa. Hyaluronihappoa on ihon kudoksissa luonnostaan ja ihossa sen tarkoitus on sitoa itseensä vettä, kohottaa ihoa ja pitää ihon kiinteyttä yllä.
Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus, kasvonpiirteiden muotoilu sekä suupielten ryppyjen silottaminen.

Jatkohoito täyteainehoidolle

Täyteainehoitojen hyöty on myös siinä, että ne kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Hoidon jälkeen iho näyttää pirteämmältä, kosteutetulta ja jopa vuosia nuoremmalta. Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja kestää jopa useita kuukausia.
Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Täyteaineiden vaikutus ei ole lopullinen, vaan hoitoja kannattaa uusia säännöllisin väliajoin hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi.

Huulten muotoilu

Lisää muotoa ja täyteläisyyttä huuliisi. Palvelu sisältää aina maksuttoman täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää joko 0.5ml tai 1ml ultrapuhdasta Juvederm täyteainetta. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaille yksilölliset huulet, jotka sopivat asiakkaan yleisilmeeseen ja tyyliin. Käytössämme on korkealuokkaiset, tutkitut ja turvalliset täyteaineet. Mikäli huuliasi on täytetty aikaisemmin, meidän tulee tehdä arvio huulten lähtötilanteesta kauniin lopputuloksen takaamiseksi.

Barcelona Cosmetica - Hoidot - Täyteainehoidot
Täyteainehoidot
Barcelona-Cosmetica-huulten-muotoilu-ennen-ja-jälkeen
Huulten muotoilu - Ennen ja jälkeen
Juvederm täyteaineet
Juvederm täyteaineet

Leuankärjen muotoilu

Korosta kasvojesi piirteitä leuan kärkeä muotoilemalla. Palvelu sisältää aina maksuttoman täyteainekonsultaation, muotoilun sekä jälkihoito-ohjeistuksen. Sisältää 1ml suosittua Juvederm täyteainetta.

Kenelle hoito sopii

Leuankärjen muotoilu sopii henkilöille, jotka haluavat korjata leukalinjan epäsymmetriaa, tuoda kasvoille kulmikkuutta tai tuoda leukalinjaa eteenpäin. Täyteainehoito sopii myös erinomaisesti häivyttämään hamsteripusseja ja kaksoisleukaa.

Hoidon kulku

Leuankärjen muotoilussa ihon tai lihaksen alle pistetään täyteainetta, jossa on mukana puuduteaine. Pistäminen ei ole kivuliasta. Hoidon jälkeen iho punoittaa hieman. Seuraavana päivänä voi mennä töihin, sillä mustelmat voi peittää meikillä. Pientä turvotusta voi esiintyä viikon verran. Leuassa voi tuntua myös painon tunnetta tai "venytyskipua" kaksi viikkoa, mutta tämä on siedettävää ja normaalia.

Hoidon jälkeen

Tulokset ovat nähtävissä heti. Aine mukautuu leuan muodon mukaan, joten tulos on hyvin luonnollinen ja tasainen. Hoidon jälkeen pistoskohdissa esiintyy punoitusta. Mahdolliset mustelmat katoavat 1-2 vk jälkeen. Vältä meikkiä ja voiteita 12 h ajan, 1-2 vk saunakielto ja 3 pv hikiliikuntakielto. Leukalinjan muotoilun jälkeen ei suositella tiettyjä kasvojen laitehoitoa tai kasvohoitoja seuraavan 3-12 vk aikana.

Poskipäiden korostus

Poskipäiden korostus on täyteainehoito, jonka tavoitteena on kohottaa keskikasvoja ja nostaa rasvapatja.

Kenelle hoito sopii

Jos sinulla on matalat poskipäät tai alaspäin vetäytyneet rasvapatjat poskissa, on hoito silloin sopiva sinulle. Tai tavoitteena on kohottaa poskipäitä ja tuottaa keskikasvoille parempi ryhti kohottamalla poskien alaosaa.

Poskipäiden korostuksen hoidon kulku

Hoidossa korvien molemmille puolille tehdään kolmet pienet pistokset syvälle poskilihaksen alle luukalvon pintaan. Puuduteaine on ruiskeessa ja täyteaine poskiin on Juvederm Voluma Allergan, joka on tutkittu ja turvallinen täyteaine.

Hoidon Jälkeen

Punoitus ja pienet pistosjäljet. Lopputulos tasoittuu 1-2 vk jälkeen, mustelmat(harvoin) katoavat viikossa.

Vältä meikkiä ja voiteita 12 h ajan, 2vk saunakielto, 3pv hikiliikuntakielto. Ei ultraääni-kasvojenpuhdistushoitoa 8kk.

Töihin voi mennä normaalisti seuraavana päivinä. Lopputulos nähtävissä HETI hoidon jälkeen ja 2 viikon jälkeen vielä paremmin.

Nasolabiaalijuonteet

Nenänpielistä suunpieliin kulkevista juonteista käytetään nimitystä nasolabiaalijuonteet. Niiden muodostumiseen vaikuttavat monet syyt, tavallisesti esimerkiksi poskien ihon täyteläisyyden tai joustavuuden menetys. Eri syistä aiheutuvia juonteita hoidetaan eri tavoin.

Barcelona Cosmetica - kasvohoidot - täyteainehoidot - hoitojen jälkeen

Profhilo – uutuus anti-aging hoito

Profhilo-anti-aging hoito

Profhilo® on injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Tuotteen hyaluronihappopitoisuus on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tällä hetkellä tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa.

Miten Profhilo toimii?

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia.

Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi emme voi sanoa, että Profhilo® on ihon vahvistaja – sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

Ainutlaatuinen tuote

Profhilon® monet erityispiirteet tekevät siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Suuresta hyaluronihappopitoisuudesta huolimatta sen profiili on vain vähän tulehduksia aiheuttava ja se sisältää parantumista edistäviä ominaisuuksia, joita kliiniset tutkimukset tukevat. Jotta voimme todella ymmärtää tämän uuden anti-aging-lääkkeen toimintaa, on ensin tarkasteltava siihen liittyvää teknologiaa.

Hyödyt

Profhilo®-valmisteessa L-HA vapautuu hitaasti HA-hybridikomplekseista eikä siksi vapauta ensimmäisiä tulehduksesta kieliviä sytokiinejä. Se on siis erittäin bioyhteensopiva. Se myös parantaa potilaan mukavuutta hoidon aikana ja sen jälkeen sekä kosteuttaa ihoa, etenkin orvaskettä (hydroefekti). Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan volumetrisen vaikutuksen (nostava vaikutus). Toinen vakaan kooperatiivisen hybridikompleksin etu H-HA:han ja L-HA:han verrattuna on suuremmat tyyppien I ja III kollageenin ekspressiotasot fibroblastissa ja tyyppien IV ja VII kollageenin ekspressiotasot keratinosyyteissä.

Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu.

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat. Pistämisen jälkeen tuote alkaa välittömästi levitä korkean HA-pitoisuutensa ja koheesisen luonteensa takia.

Profhilo hoito ennen ja jälkeen
Profhilo 1.hoitokerta

PROFHILO ® BODY – Uusi kiinteytyshoito vartalolle

Profhilo® Body on ratkaisumme käsivarsien alapuolella ja vatsan alueella olevan löysän ihon hoitoon. Varsinkin naisilla löysää ihoa on yleensä vatsan alueella ja olkavarsissa. Esimerkiksi raskaus ja painonpudotus voivat vaikuttaa vatsan alueeseen visuaalista ilmettä heikentävästi.

Profhilo® Body on kokonaisvaltainen hoito, jossa yhdistyy klinikalla tehtävä injektiohoito ja kosmeettinen hoito iholle kiinnitettävien lappujen (body patches) avulla. Niitä käytetään injektiohoidon jälkeen kotona yhdessä Profhilo® Figura Body lotion -voiteen kanssa hoidon saavutusten ylläpitämiseksi.

Profhilo® Body sisältää kaksi hoitokertaa, joiden välillä on 30 PÄIVÄN TAUKO. Sen jälkeen arvioimme yhdessä, ovatko ylläpitävät hoidot tarpeellisia.

Käytämme hoidossa BAP-tekniikkaa (Bio Aesthetic Points). Injektiotekniikka parantaa Profhilo® Body -hoidon tehoa alueilla, joilla iho on löystynyt ja menettänyt kiinteytensä. Lisäksi se uudistaa käsitellyn alueen ihoa luonnollisesti ja pitkäkestoisesti. Hoito ei vaadi ennakkovalmisteluja. Käsiteltävälle alueelle tulee vain 10 injektiopistettä ja hoito on kivuton ja nopea toteuttaa. Hoito on ei-invasiivinen, sillä se vähentää mustelmien ja turvotuksen riskiä ja samalla maksimoi tuotteen edut ihokudokselle.

 

Jälkihoito

Profhilo® Figura Body patches -laput ovat osa Profhilo® Body -hoitoa. Steriilit laput asetetaan iholle injektion jälkeen. Ne tasoittavat ja kosteuttavat ihoa. Asiakas vaihtaa uuden lapun hoitoalueelle 2-3 tunnin kuluttua hoidosta.

Lisäksi saat Profhilo® Figura Body lotion -voiteen, jota käytetään kahden klinikalla annettevan injektiohoitokerran välillä. Se on monitehoinen remodeling-voide, joka tekee ihosta kiinteämmän, joustavamman ja syväkosteutetun. Voide imeytyy nopeasti, tuntuu silkinpehmeältä ja siinä on ravitseva koostumus. Lisäksi se on dermatologisesti testattu herkällä iholla. Rasvaamisen voit aloittaa jo samana päivänä, steriilien lappujen poiston jälkeen.

Hoidon jälkeen et tarvitse erillistä toipumisaikaa. Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa, jotka laskeutuvat yleensä seuraavien vuorokausien aikana. Hoidettu alue tulee pitää puhtaana seuraavan 8 tunnin ajan. Lisäksi saunomista ja hikoilua tulisi välttää ensimmäisen vuorokauden ajan.

Tarkemmat jälkihoito-ohjeet käydään aina yhdessä läpi hoidon päätyttyä. Jälkihoito-ohjeet saat myös kirjallisena mukaan kotiin.