Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Työskentelemme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle parasta palvelua. | Tuotteiden lähetys maksuton yli 100 € ostoksista.

Tiimimme

"Tiimimme"

Estetiikan alalla kiinnostuksemme keskittyy ihon terveyteen ja kauneuteen. Työskentelemme alan parhaan teknologian avulla, tarjotaksemme erinomaista palvelua.

Sairaanhoitaja: Jacqueline Ekström

Jacqueline Ekström: Sairaanhoitaja (Vall de Hebrónin yliopisto, Barcelona), kätilö (Chiclayon yliopisto, Peru),  Master-tutkinto, lantionpohjan vahvistaminen  (Barcelonan autonominen yliopisto) ja kasvojen kauneudenhoito ( Escuela Barcelona Beauty -oppilaitos, Barcelona). Pidän tärkeänä jatkuvaa koulutusta ja itseni kehittämistä.

Olen tarkka ja huolellinen omassa työssäni sekä pyrin huomioimaan asiakkaitteni tarpeet.

Eniten minua kiinnostavat kaikki erikoishoidot kuten mikroneulaukset, kemialliset kuorinnat, akneihon hoito, radiofrekvenssihoidot ja laserhoidot.Olen  myös kehittynyt täyteaineethoidot mesolangat sekä botuliini hoidon.

Seuraan aktiivisesti mitä alalla tapahtuu ja millaisia palveluja, hoitolaitteita ja tuotteita ovat saatavilla.

Kestopigmentoinnit: Uxía Pérez

Nimeni on Uxía Pérez. Tutkin ravitsemusta ja ruokavaliota Santiago de Compostelan yliopistossa, mitä seurasi ravitsemus- ja terveystutkinto Valencian kansainvälisessä yliopistossa .

 Kahden kuluneen vuoden aikana olen koulutautunut kestopigmentoijaksi Tallinnassa Siiri Tabrin kanssa ja löytänytsiitä uuden intohimon, jossa haluan kehittyä ja jatkaa oppimista päivä päivältä.

 Unohda meikkaaminen joka päivä! Tule Barcelonan klinikalle ja saa täydelliset kulmakarvat, huulipuna tai eyeliner. Kestopigmentoinnin kanssa näytät aina meikalta, mutta luonnolliselta ja kauniilta.

Kosmetologi: Lesnit Gutierrez

Olen Lesnit, ammattitaitoinen kosmetologi, ja intohimoni on auttaa sinua löytämään sisäinen ja ulkoinen kauneutesi. Olen halunnut kauneuden hoitajaksi lapsesta saakka, haluan tarjota sinulle unohtumattomia hoitokokemuksia, jotka parantavat hyvinvointiasi ja tuovat rentoutumista arkeesi.

 

Anna itsellesi lupa hemmotteluun ja koe erilaiset hoitomme:

  • Rentouttavat vartalonhoidot, jotka virkistävät ja uudistavat.
  • Hemmottelevat kasvohoidot, jotka saavat ihosi hehkumaan.
  • Ikääntymistä ehkäisevät kasvohoidot, jotka palauttavat ihosi nuorekkuuden.
  • Virkistävät jalkahoidot, jotka tuovat keveyttä jokaiseen askeleeseesi.

Varaa aikasi nyt ja löydä kauneutesi Barcelonan kauneushoitolassa!