LED-KARVOJEN POISTON

Haluatko päästä eroon kaikista karvoista  ikuisesti Led-karvojen poiston avulla?

Haluatko poistaa karvat nopeasti ja kivuttomasti Led-karvojen poiston avulla?

LED-karvojen poistoistuntojen tiheys?

Yleensä hoitokertojen tiheys pitenee asteittain ajan myötä ja riippuu monista tekijöistä, kuten ihmisten karvojen  paksuudesta, hoidettavan kehon sektorista, potilaan herkkyydestä jne. Tästä syystä edeltävä diagnoosi on tarpeen jokaisessa tapauksessa.

Missä kehon osassa suoritetaan karvanpoisto?

Jalat

Kainalot

Ylä huuli

Leuka

Sukuelimet

Vatsa

Selkä

Kasvot

Kädet

Kysy aluetta, jota haluat hoitaa! Räätälöinti on mahdollista.

Laserkarvojen poiston edut

Yksi LED-karvanpoiston eduista on se, että follikuliitti vältetään kokonaan, eli sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttama epämukavuus, erityisesti kainaloissa, nivusissa ja leuassa, alueilla joissa on arpia. 

Tämä on yksi suosituimmista ihonhoidoista miehille ja naisille, jotka haluavat parantaa identiteettiään pehmeämmällä iholla, eliminoimalla kerta kaikkiaan ärsyttävien vartalokarvojen jatkuvan vahauksen ja saavuttaen pysyviä tuloksia. Lisäksi se on yksi tehokkaimmista ja kestävimmistä tekniikoista, jos vertaamme sitä vahaukseen, jonka kivun voimakkuus on suurempi.

LED VALOTERAPIA

LED valoterapia ihosi parhaaksi

LED valoterapia on ihon pintaa rikkomaton hoito, jossa käytetään kliinisesti todennettua valoenergiaa edistämään ihon luonnollista uusiutumista ja korjaantumista ilman kipua tai toipumisaikaa. ’
LED tehoaa heti ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien palauttaen iholle elinvoimaa ja tuoden sille tervettä hehkua. Sarjahoidolla saavutat parhaat tulokset, jotka kestävät pitkään ja tuovat iholle silminnähtävää parannusta.

LED valoterapian hoito perustuu

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

LED hoidon indikaatioita ovat myös ikääntymismuutokset, rypyt, juonteet, hyperpigmentaatio, ihon punaisuus, couperosa, ruusufinni, POD, haavojen, psoriasiksen hoitoon, rasvainen iho sekä akne.

Ihollamme on kyky imeä itseensä valoenergiaa ja hyödyntää sitä erilaisissa soluprosesseissa. LED valoterapia on menetelmä, jossa hyödynnetään näkyvää ja infrapunavaloa optimaalisilla aallonpituuksilla, joilla on todennettu olevan ihoa parantavia ominaisuuksia. Valoenergiaa vastaanottaneet solut toimivat paremmin ja voivat uusiutua jopa 200% nopeammin, mikä edistää ihon uudistumista ja korjaantumista.

LED valoterapian hyödyt

LED hyödyntää ainutlaatuista yhdistelmää kliinisesti tutkituista sinisen, punaisen ja NIR-valon aallonpituuksista, jotka lisäävät kollageenin tuotantoa ja kosteutta iholla, rauhoittavat ihoa sekä tuhoavat epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita. Koska valo käynnistää sarjan erilaisia ihoa parantavia prosesseja, hoidon hyödyt jatkuvat vielä hoitokäynnin jälkeenkin.

Solujen aktivoimiseksi optimaalisella tavalla suositellaan 8-12 kerran tiivistä hoitojaksoa, joka saa aikaan näkyviä ja kestäviä parannuksia ihoon. Kolmella ensimmäisellä viikolla olisi hyvä tehdä 2 hoitoa viikossa, jonka jälkeen tarpeen mukaan.

LED hoito voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, kuten kemialliset kuorinnat, RF, Hydra-facial, Dermapen 4 ja T35P tehostamaan hoidon tulosta.

Barcelona Cosmetica - Erikoiskasvohoidot - LED Valo Terapia

LED valoterapian hoitavat valot:

LED valoterapian hoitavat valot, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistelmänä.

 

BLUE 415 nm

Sinisellä valolla on anti-bakteerinen vaikutus. Valo käynnistää valokemiallisen hapettumisreaktion ja tuhoaa näppyjä ja epäpuhtauksia aiheuttavia bakteereita sekä kirkastaa ihoa aiheuttamatta ärsytystä iholle. Käytetään myös erilaisten toimenpiteiden jälkeen rauhoittamaan ihoa.
LED laitteen hoitavat valot, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdistelmänä.

RED 633 nm

Ihon nuorekkuutta palauttava punainen valo tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja kiihdyttää ihon uusiutumista. Valo edistää kollageenin ja elastiinin tuotantoa parantaen ihon elastisuutta, häivyttäen juonteita ja ryppyjä. Ihon luonnollinen kosteustasapaino paranee ja verenkierto voimistuu. Punainen on erinomainen valo aktivoimaan ihoa erilaisten kiinteyttävien laitehoitojen sekä T35P hoidon jälkeen.

DNEAR INFRARED 830 nm

Uudistava NIR (Near Infrared)-valo uudistaa ihoa, rauhoittaa ärsyyntynyttä tai punoittavaa ihoa sekä vaalentaa ihon pigmenttimuutoksia. NIR infrapunavalo imeytyy kaikista syvimmälle kudokseen ja toimii erinomaisesti yhdistettynä punaiseen tai siniseen valoon. NIR valo rauhoittaa punaisuutta ja ärtynyttä ihoa, edistää ihon uusiutumista, vähentää pigmentaatiota sekä tasoittaa ihon sävyä.

Led-valohoito ei sovi näille:

  • Valoherkistävät lääkkeet (Kysy meiltä lisätietoa)
  • Porfyria
  • Albinismi
  • Epilepsia
  • Valolle herkistävät luontaistuotteet, kuten mäkikuisma
  • Raskaus
  • Valosta johtuva migreeni
  • Silmäsairaudet
  • Syöpä