Barcelona Cosmetica - Tuotteet - Summecosmetics

Tuotteet

Myymme summecosmetics -tuotteita. Voit selata tuotteitamme alla ja pyytää lisätietoja tai lähettää vapaamuotoisen tilauksen yhteydenottolomakkeella.

Balance

Tasapainottava Tuotesarja

Barcelona-Cosmetica---Balance---Cleaning-Mousse

KASVOJEN PUHDISTUSVAAHTO

Talin eritystä sääteleviä ja puhdistavia ominaisuuksia. Nestemäinen koostumus muuttuu kevyeksi ja raikkaaksi vaahdoksi, joka hellävaroin poistaa ihon pinnalle kertyneet epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan, kuten myös meikkijäämät ihoa ärsyttämättä ja puhdistaen ihon samalla perinpohjin. Soveltuu seka- ja rasvoittuvalle, akneeseen taipuvaiselle iholle. AKTIIVIAINESOSAT:OCALINE™ PF: Yhdistää MERIVEDEN ja KURPITSANSIEMENUUTTEEN vaikutuksen. Meriveden korkea mineraalisuolapitoisuus saa aikaan supistavan vaikutuksen, jonka ansiosta näppylät ja mustapäät katoavat, ja näin luonnollisella menetelmällä säilytetään rasvoittuvan ja akneeseen taipuvaisen ihon solutasapaino. Kurpitsansiemenuutteessa on runsaasti entsyymejä, jotka stimuloivat solujen uusiutumista kuorimalla ja puhdistamalla ihoa. Korkea sinkkipitoisuus edistää solujen kasvua ja korjautumista. GLYSERIINI: peräisin kasvista, lisää vesimolekyylien imeytymistä ja parantaa marraskeden nesteytystä.

 29,76 €

Barcelona-Cosmetica---Balance---Balancing-Lotion

 TASAPAINOTTAVA KASVOVESI

Supistava ja tasapainottava vaikutus seka- ja rasvoittuvalle tai akneeseen taipuvaiselle iholle. Sen pääasiallinen vaikutus on liiallisen talinerityksen kontrollointi ja ihon pH:n palauttaminen. AHA-happovesi. AKTIIVIAINESOSAT:IIRIKSENJUURIUUTE: Kasvi kuuluu kurjenmiekkakasveihin. Sen pääasiallinen tarkoitus on säädellä talintuotantoa auttamalla palauttamaan epidermaalisen kosteustason. SINKKISULFAATTI: Mineraali, joka on erityisen tehokas Propionibacterium Acnes -ihobakteerin aiheuttamiin akneisiin tulehduksiin ja infektioihin liittyviin ihon ärsytyksiin ja pinnallisiin vaurioihin. AHA-HAPPO: sekoitus alfahydroksidihappoja, jotka uudistavat ihoa edistäen sarveiskerroksen ohentumista.

18,48 €

Barcelona-Cosmetica---Balance---Hydro-Balance

GEELI-VOIDE SEKA- JA/TAI RASVOITTUVALLE IHOLLE

Sen säätelevä ja tasapainottava koostumus stimuloi ja uudistaa ihon itsekosteutuksen mekanismeja ja palauttaa luonnollisen lipidieston. Vähentää ylimääräistä rasvaa ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Seka- ja/tai rasvoittuvalle, akneeseen taipuvaiselle iholle. AKTIIVIAINESOSAT:IIRIKSENJUURIUUTE, SITRUSHAPPO: AHA, jolla on supistava, kuoriva ja uudistava ominaisuus. Puhdistaa ja sulkee laajentuneet ihohuokoset ja auttaa poistamaan follikkelien ympäristöön kertyneet kuolleet solut. SINKKISULFAATTI : Mineraali, joka on erityisen tehokas Propionibacterium Acnes -ihobakteerin aiheuttamiin akneisiin tulehduksiin ja infektioihin liittyviin ihon ärsytyksiin ja pinnallisiin vaurioihin. RETINOLI: Tunnetaan A-VITAMIININA, auttaa kuorimaan ihon pintakerrosta ja poistamaan kuolleita soluja. Tehokas käytettynä rasvaiselle tai akeeseen taipuvaiselle iholle, koska se estää hyperkeratoosia.

34,96 €

Beclarity

Tasapainottava Tuotesarja

Barcelona-Cosmetica-Beclarity-Clarifying-cleanser

KIRKASTAVA KASVOJENPUHDISTUSEMULSIO

Auttaa meikkijäämien ja ihon pinnalle kertyneiden epäpuhtauksien poistoon. Tasoittaa väriä ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Häivyttää pigmenttihäiriöitä ja auttaa saamaan takaisin ihon kadonneen kirkkauden. Eri AHA-happojen yhdistelmä edistää sarveiskerroksen ohentumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja kannustaa ihon itsekostutusmekanismeja. LAKRITSIUUTE: Pigmenttiä tasoittava ja valolta suojaava. BETAIINI: Ylläpitää hypolipidistä kosteutta, vahvistaa estotoimintoa ja estää haitallisten aineiden hyökkäyksen iholle.

22,70 €

Barcelona-Cosmetica---Beclarity-SPF-30

VALKAISEVA KASVOVOIDE

Auttaa ihon värin tasoittamiseen. Vahvistaa ihon suojauskykyä ulkoisia ja sisäisiä hyökkäyksiä vastaan, jotka liittyvät suoranaisesti dyskromian ilmaantumiseen. Sen kosteuttavat ainesosat eivät ainoastaan säilytä ihon kosteutta, vaan myös estävät ihon läpi tapahtuvan trasdermisen veden haihtumisen (TEWL). Ihanteellinen ennaltaehkäisevään ihonhoitoon esimerkiksi raskausaikana, tupakoitsijoille ja jatkuville saasteille altistuville henkilöille. Korkea aurinkosuoja. TRANEXAMIINIHAPPO: Lysiinistä johdettu synteettinen aminohappo. Tarjoaa useita toimintamekanismeja melasmaa vastaan ja auttaa tasapainottamaan herkkää, tulehdukselliseen hyperpigmentaatioon taipuvaa ihoa. E-VITAMIINI: Sillä on tärkeä rooli epidermaalisten solujen suojaamisessa oksidatiivista stressiä vastaan. Se myös vahvistaa solun lipidikalvoa ja lisää suojaa ulkoisia hyökkäyksiä, kuten saasteita, nikotiinia tai lämpötilan muutoksia vastaan. NIKOTINAMIDI: Tasoittaa ihon väriä ja poistaa aineenvaihdunnallisten oksidaatioprosessien aiheuttamat keltaiset sävyt. Korkea antioksidanttitaso. ARBUTIINI: Gayuba-lehtiuute. Valkaiseva ja pigmenttiä tasoittava vaikutus melasmaan ja auringon aiheuttamiin haittoihin.

53,60 €

Cell C

Kosteustasapaino Tuoteryhmä

Barcelona-Cosmetica---Cell C Cleaning-Mousse

KOSTEUTTAVA PUHDISTUSVAAHTO MAKEA APPELSIINI

Säilyttää ihon luonnollisen tasapainon ja parhaan mahdollisen kosteustasapainon. Nestemäinen koostumus muuttuu keveäksi ja raikkaaksi vaahdoksi, joka poistaa hellävaroin ihon pintaan kertyneet epäpuhtaudet kuten myös meikkijäämät ihoa ärsyttämättä syväpuhdistaen ihon. Soveltuu normaalille ja sekaiholle. AKTIIVIAINESOSAT:CITRUSTEM™ : Makean appelsiinin kantasolut. Sisältää paljon C- ja A-vitamiinia. Voimakas antioksidanttinen vaikutus, taistelee vapaiden radikaalien toimintaa vastaan. Sen beetakaroteenipitoisuus edistää homogeenisempaa sarveiskerrosta.

29,90 €

Barcelona-Cosmetica---Cell-C-Renewal-Serum

UUDISTAVA JA ELVYTTÄVÄ SEERUMI

AHA-tiiviste ja stabiloitu C-vitamiini parantavat ihon pintaa yleisesti. Seerumi tasoittaa solujen uusiutumismekanismeja ihon pintakerroksissa ja vähentää ikääntymisen ensimerkkejä ja pigmentaatiota. Kirkastaa kasvot. SISÄLTÄÄ: AHA-yhdisteitä , sekoitus alfa-hydroksihappoja, jotka saavat aikaan ihon uudistumisen ja edistävät sarveiskerroksen ohentumista. STABILOITU C-VITAMIINI: stimuloi kollageenisynteesiä lisäten ihon kiinteyttä. Vaikuttaa melaniinisynteesiin, yhtenäistää ja parantaa ihon väriä. HYALURONIHAPPO RONACARE® PRISTINE BRIGHT™: Tarjoaa uuden ja tehokkaan "työkalun" täydellistä ihoa varten ja saa sen näyttämään posliiniselta ja silkkiseltä. Saa ihon loistamaan häikäisevästi, näyttämään nuorelta ja väriltään yhtenäiseltä.

55,95 €

Barcelona-Cosmetica--Cell-C-Antiage-cream

HYDRORAVITSEVA VOIDE:
KAKSIVAIUTTEINEN ANTI-AGE

Sen sisältämä C-vitamini hidastaa ikääntymisprosessia ja stimuloi ihokudoksen solujen uudistumista. Tukee antioksidanttivaikutusta korjaten ympäristön haitalliset vaikutukset, erityisesti saasteista ja ultraviolettisäteilystä aiheutuvat haitat. Kirkastaa ja tasoittaa pigmentaation aiheuttamaa ihon epätasapainoa. Tarkoitettu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, jossa näkyy tai halutaan ehkäistä ikääntymisen ensimerkkejä. SISÄLTÄÄ: MAKEAN APPELSIININ UUTETTA: Sisältää paljon A- ja C-vitamiinia. Voimakas antioksidanttinen vaikutus, taistelee vapaiden radikaalien toimintaa vastaan. Sen sisältämä beetakaroteeni tukee antioksidanttista vaikutusta ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä. STABILOITU C-VITAMIINI: stimuloi kollageenisynteesiä lisäten kiinteyttä. Vaikuttaa melaniinisynteesiin, yhtenäistää ja parantaa ihon väriä. ARGANÖLJY: Sen korkea öljy- ja linolihappopitoisuus parantaa ihon luonnollisia toimintoja ja ehkäisee ihon ikääntymistä, kuivumista ja herkistymistä. JOJOBAÖLJY: Täydellinen pari yhdessä C-vitamiinin kanssa, joka lisää sen antioksidanttista vaikutusta ja korostaa uudistavia ja valolta suojaavia ominaisuuksia, mikä on erittäin tärkeää iholle, jossa näkyy merkkejä pigmentaatiosta. ORGAANINEN PII on osa ihon luonnollista sidekudosrakennetta. Toimii kuten sementti, joka tukee kaikkia elementtejä, kuten glykosaminoglykaaneja (GAG) tai proteoglykaaneja ja pitää yllä yhteyttä solunulkoiseen matriisiin. Pitää yllä ihon mekaaniset ominaisuudet, kimmoisuuden ja kiinteyden ja säilyttää tehokkaan aineenvaihdunnan.

51,90 €

MyCODE

Kasvovoide tuotesarja

Barcelona-Cosmetica---MyCode---Absolute-Cream---Light-Texture

MYCODE.
KEVYTRAKENTEINEN KASVOVOIDE ANTI-AGE

Tarkoitettu yleiseen käyttöön solujen ikääntymisprosessin hidastamiseksi ja stimuloimaan ihokudoksen uudistumista. Sen uudistava vaikutus vähentää ryppyjen syvyyttä ja ehkäisee tehokkaasti ihon veltostumista. Sen kevyt koostumus jättää iholle miellyttävän tunteen ilman kiiltoa ja tekee siitä täydellisen kosteuttajan normaalille ja sekaiholle. SISÄLTÄÄ: E-VITAMIINIA: Sen antioksidanttinen teho auttaa taistelussa vapaiden radikaalien vaikutukseen, joka on solujen ikääntymisen pääasiallisin aiheuttaja. ORGAANINEN PII on osa ihon luonnollista sidekudosrakennetta. Toimii kuten sementti, joka tukee kaikkia elementtejä, glykosaminoglykaaneja (GAG) tai proteoglykaaneja ja pitää yllä yhteyttä solunulkoiseen matriisiin. Pitää yllä ihon mekaaniset ominaisuudet, kimmoisuuden ja kiinteyden ja säilyttää tehokkaan aineenvaihdunnan.MATRIXIL® 3000: Auttaa ihon uudistusprosessin aktivoinnissa. Matrikinit ovat peptidejä, jotka aktivoivat solujen toimintaa, erityisesti solujen lisääntymistä ja yhdessä kollageenin ja elastinin kanssa parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta.

69,90 €

Barcelona-Cosmetica---MyCode---Absolute-Cream---Rich-Texture

TÄYTELÄINEN KASVOVOIDE ANTI-AGE

Jättää kuivalle iholle miellyttävän tunteen kosteuttaen ja syväraviten sitä. Helposti levittyvä. Avokadoöljy, Karité-voi ja araganöljy ravitsevat erittäin 69ihoa. Lisäksi se vahvistaa hydrolipidistä kalvoa ja parantaa sen estotoimintoa.

71,90 €

Glaciar

Viilentävä Tuoteryhmä

Barcelona-Cosmetica---Glaciar_cleaning-milk

KASVOJEN PUHDISTUSMAITO

Pehmeä, kevyt ja raikas koostumus. Poistaa täysin ihon pintaan kertyneet epäpuhtaudet kuten myös meikkijäämät. Erinomainen normaalille ja kuivalle iholle. Sopii herkälle iholle. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: Todella puhdas ja viilentävä. Liposomeihin kapselointi lisää sen läpäisyä ihoon. BETAIINI (Betaine): Ylläpitää vesitasapainoa, vahvistaa esteominaisuutta ja suojaa ihoa vahingollisten aineiden vaikutukselta, kuten saasteilta. ALOE VERA: Sen monista hyödyistä korostamme toisaalta ihoa kosteuttavaa, pehmentävää ja raikastavaa ominaisuutta ja toisaalta sen immunomoduloivaa ominaisuutta, joka suojaa ja tukee herkkää ihoa.

19,36 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar-Soft-Lotion

KASVOVESI

Kevyt ja pehmentävä vaikutus, sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Sen pääasiallinen vaikutus on tasapainottaa ihon pH, jotta ihoa voidaan suojella ulkoisilta hyökkäyksiltä ja vahvistaa myöhempien käsittelyjen tuloksia. Sopii herkälle iholle. AKTIIVIAINESOSAT: LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: Todella puhdas ja viilentävä. Liposomeihin kapselointi lisää sen läpäisyä ihoon. BETAIINI (Betaine): Ylläpitää vesitasapainoa, vahvistaa esteominaisuutta ja suojaa ihoa vahingollisten aineiden vaikutukselta, kuten saasteilta. ALOE VERA: Sen monista hyödyistä korostamme toisaalta ihoa kosteuttavaa, pehmentävää ja raikastavaa ominaisuutta ja toisaalta sen immunomoduloivaa ominaisuutta, joka suojaa ja tukee herkkää ihoa. SOIJALESITIINI: Vahvistaa solujen yhtenäisyyttä ja lisää kimmoisuutta. Aineen ihon pintakerroksissa näkyvä uudistava vaikutus pitää hydrolipidisen kalvon strukturoituna, jotta sen esteominaisuutta voidaan kehittää asianmukaisesti. KAURAUUTE: Tarjoaa suuren määrän tärkeitä lipidoja hydrolipidisen vaipan tasapainoa varten.

18,48 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar-Hydration-cream

KOSTEUTTAVA GEELI-VOIDE, NORMAALI JA SEKAIHO

Suunnattu nuorille säilyttämään ihon dermiset ominaisuudet mahdollisimman pitkään. Sen kosteuttava koostumus stimuloi ja palauttaa ihon itsenesteyttävät mekanismit ja korjaa luonnollisen lipidiesteen. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: Todella puhdas ja viilentävä. Liposomeihin kapselointi lisää sen läpäisyä ihoon yhdessä muiden aktiiviaineiden kanssa. Kosteuttaa ja suojaa ihoa solustressiä vastaan. PIENI JA SUURIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO: Yhdiste kosteuttaa tehokkaasti ihon syvempiä kerroksia ja palauttaa erinomaisen nesteytystason estämällä pintaveden poistumista. FOSFOLIPIDIT: Tyypillinen koostumus edistää vesi- ja lipidijärjestelmien välistä vaihtoa säilyttäen hydrolipidisen kalvon tasapainon. GLYSERIINI: Kasvisperäinen, lisää vesimolekyylien sitomista ja parantaa orvaskeden nesteytystä.

43,67 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar+Hydration-cream

KOSTEUTTAVA VOIDE, KUIVA JA HERKKÄ IHO

Siihen lisätty ravitsemus takaa erinomaisen suojan. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: PIENI JA SUURIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO, KERAMIDIT(Ceramide-3): Ovat vastustuskykyisiä hapettumiselle ja antavat suuremman yhtenäisyyden sarveiskerroksessa edistäen esteominaisuutta ja estäen transdermaalista vesihäviötä (TEWL). AVOKADOÖLJY: Kosteuttava ja ravitseva. Säätelee ihon epänormaalia hilseilyä ja suojaa ihoa.

43,67 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar-Hydro-repairer--serum

KORJAAVA JA KOSTEUTTAVA SEERUMI

Stimuloi ja korjaa ihon itsekosteutusmekanismia estäen transdermaalista vesihäviötä (TEWL). Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti hyvin kuivalle ihotyypille. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI, PIENI JA SUURIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO. ORGAANINEN PII: Stimuloi ihon uudistumista.

50,21 €