Tuotteet

Myymme summecosmetics -tuotteita. Voit selata tuotteitamme alla ja pyytää lisätietoja tai lähettää vapaamuotoisen tilauksen yhteydenottolomakkeella.

Balance

Tasapainottava Tuotesarja

Barcelona-Cosmetica---Balance---Cleaning-Mousse

KASVOJEN PUHDISTUSVAAHTO

Talin eritystä sääteleviä ja puhdistavia ominaisuuksia. Nestemäinen koostumus muuttuu kevyeksi ja raikkaaksi vaahdoksi, joka hellävaroin poistaa ihon pinnalle kertyneet epäpuhtaudet ja ylimääräisen rasvan, kuten myös meikkijäämät ihoa ärsyttämättä ja puhdistaen ihon samalla perinpohjin. Soveltuu seka- ja rasvoittuvalle, akneeseen taipuvaiselle iholle. AKTIIVIAINESOSAT:OCALINE™ PF: Yhdistää MERIVEDEN ja KURPITSANSIEMENUUTTEEN vaikutuksen. Meriveden korkea mineraalisuolapitoisuus saa aikaan supistavan vaikutuksen, jonka ansiosta näppylät ja mustapäät katoavat, ja näin luonnollisella menetelmällä säilytetään rasvoittuvan ja akneeseen taipuvaisen ihon solutasapaino. Kurpitsansiemenuutteessa on runsaasti entsyymejä, jotka stimuloivat solujen uusiutumista kuorimalla ja puhdistamalla ihoa. Korkea sinkkipitoisuus edistää solujen kasvua ja korjautumista. GLYSERIINI: peräisin kasvista, lisää vesimolekyylien imeytymistä ja parantaa marraskeden nesteytystä.

 29,76 €

Barcelona-Cosmetica---Balance---Balancing-Lotion

 TASAPAINOTTAVA KASVOVESI

Supistava ja tasapainottava vaikutus seka- ja rasvoittuvalle tai akneeseen taipuvaiselle iholle. Sen pääasiallinen vaikutus on liiallisen talinerityksen kontrollointi ja ihon pH:n palauttaminen. AHA-happovesi. AKTIIVIAINESOSAT:IIRIKSENJUURIUUTE: Kasvi kuuluu kurjenmiekkakasveihin. Sen pääasiallinen tarkoitus on säädellä talintuotantoa auttamalla palauttamaan epidermaalisen kosteustason. SINKKISULFAATTI: Mineraali, joka on erityisen tehokas Propionibacterium Acnes -ihobakteerin aiheuttamiin akneisiin tulehduksiin ja infektioihin liittyviin ihon ärsytyksiin ja pinnallisiin vaurioihin. AHA-HAPPO: sekoitus alfahydroksidihappoja, jotka uudistavat ihoa edistäen sarveiskerroksen ohentumista.

18,48 €

Barcelona-Cosmetica---Balance---Hydro-Balance

GEELI-VOIDE SEKA- JA/TAI RASVOITTUVALLE IHOLLE

Sen säätelevä ja tasapainottava koostumus stimuloi ja uudistaa ihon itsekosteutuksen mekanismeja ja palauttaa luonnollisen lipidieston. Vähentää ylimääräistä rasvaa ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Seka- ja/tai rasvoittuvalle, akneeseen taipuvaiselle iholle. AKTIIVIAINESOSAT:IIRIKSENJUURIUUTE, SITRUSHAPPO: AHA, jolla on supistava, kuoriva ja uudistava ominaisuus. Puhdistaa ja sulkee laajentuneet ihohuokoset ja auttaa poistamaan follikkelien ympäristöön kertyneet kuolleet solut. SINKKISULFAATTI : Mineraali, joka on erityisen tehokas Propionibacterium Acnes -ihobakteerin aiheuttamiin akneisiin tulehduksiin ja infektioihin liittyviin ihon ärsytyksiin ja pinnallisiin vaurioihin. RETINOLI: Tunnetaan A-VITAMIININA, auttaa kuorimaan ihon pintakerrosta ja poistamaan kuolleita soluja. Tehokas käytettynä rasvaiselle tai akeeseen taipuvaiselle iholle, koska se estää hyperkeratoosia.

34,96 €

Beclarity

Tasapainottava Tuotesarja

BECLARITY: WHITENING LINE FOR SKIN WITH HYPERPIGMENTATION AND OR LOCALISED DARK SPOTS PROBLEMS

Barcelona-Cosmetica-Beclarity-Clarifying-cleanser

KIRKASTAVA KASVOJENPUHDISTUSEMULSIO

Auttaa meikkijäämien ja ihon pinnalle kertyneiden epäpuhtauksien poistoon. Tasoittaa väriä ja saa ihon näyttämään tasaiselta. Häivyttää pigmenttihäiriöitä ja auttaa saamaan takaisin ihon kadonneen kirkkauden. Eri AHA-happojen yhdistelmä edistää sarveiskerroksen ohentumista, parantaa ihon kimmoisuutta ja kannustaa ihon itsekostutusmekanismeja. LAKRITSIUUTE: Pigmenttiä tasoittava ja valolta suojaava. BETAIINI: Ylläpitää hypolipidistä kosteutta, vahvistaa estotoimintoa ja estää haitallisten aineiden hyökkäyksen iholle.

22,70 €

Barcelona-Cosmetica---Beclarity-SPF-30

VALKAISEVA KASVOVOIDE

Auttaa ihon värin tasoittamiseen. Vahvistaa ihon suojauskykyä ulkoisia ja sisäisiä hyökkäyksiä vastaan, jotka liittyvät suoranaisesti dyskromian ilmaantumiseen. Sen kosteuttavat ainesosat eivät ainoastaan säilytä ihon kosteutta, vaan myös estävät ihon läpi tapahtuvan trasdermisen veden haihtumisen (TEWL). Ihanteellinen ennaltaehkäisevään ihonhoitoon esimerkiksi raskausaikana, tupakoitsijoille ja jatkuville saasteille altistuville henkilöille. Korkea aurinkosuoja. TRANEXAMIINIHAPPO: Lysiinistä johdettu synteettinen aminohappo. Tarjoaa useita toimintamekanismeja melasmaa vastaan ja auttaa tasapainottamaan herkkää, tulehdukselliseen hyperpigmentaatioon taipuvaa ihoa. E-VITAMIINI: Sillä on tärkeä rooli epidermaalisten solujen suojaamisessa oksidatiivista stressiä vastaan. Se myös vahvistaa solun lipidikalvoa ja lisää suojaa ulkoisia hyökkäyksiä, kuten saasteita, nikotiinia tai lämpötilan muutoksia vastaan. NIKOTINAMIDI: Tasoittaa ihon väriä ja poistaa aineenvaihdunnallisten oksidaatioprosessien aiheuttamat keltaiset sävyt. Korkea antioksidanttitaso. ARBUTIINI: Gayuba-lehtiuute. Valkaiseva ja pigmenttiä tasoittava vaikutus melasmaan ja auringon aiheuttamiin haittoihin.

53,60 €

Cosmetica - Beclarity - Darks Sport Correcting Hand Cream

DARK SPOT CORRECTING HAND CREAM

Hand cream especially formulated to correct dark pigmentation spots specifically on the hands. Repairs, moisturises, nourishes and protects the skin of the hands from any aggressions by fighting against chrono- and photoageing. With high sun protection factor.

19 €

Cosmetica - Beclarity - Dark Sport Eraser

DARK SPOT ERASER

Concentrate designed to be applied directly on localised dark spots and boost the clarifying effect in the most critical areas.

23 €

Beclarity - Blemish Corrector Serum

BLEMISH CORRECTOR SERUM

Depigmenting face serum that acts deeply on the different causes of hyperpigmentation. Corrects melanin production, reducing the appearance of spots and dark patches, as well as providing uniformity and radiance. Ideal for evening the irregular tone of the epidermis, regardless of cause.

50 €

Cell C

Kosteustasapaino Tuoteryhmä

CELL: C ANTIOXIDANT DEFENCE SYSTEM AGAINST FREE RADICALS

KOSTEUTTAVA PUHDISTUSVAAHTO MAKEA APPELSIINI Barcelona-Cosmetica---Cell C Cleaning-Mousse

KOSTEUTTAVA PUHDISTUSVAAHTO MAKEA APPELSIINI

Säilyttää ihon luonnollisen tasapainon ja parhaan mahdollisen kosteustasapainon. Nestemäinen koostumus muuttuu keveäksi ja raikkaaksi vaahdoksi, joka poistaa hellävaroin ihon pintaan kertyneet epäpuhtaudet kuten myös meikkijäämät ihoa ärsyttämättä syväpuhdistaen ihon. Soveltuu normaalille ja sekaiholle. AKTIIVIAINESOSAT:CITRUSTEM™ : Makean appelsiinin kantasolut. Sisältää paljon C- ja A-vitamiinia. Voimakas antioksidanttinen vaikutus, taistelee vapaiden radikaalien toimintaa vastaan. Sen beetakaroteenipitoisuus edistää homogeenisempaa sarveiskerrosta.

29,90 €

Barcelona-Cosmetica---Cell-C-Renewal-Serum

UUDISTAVA JA ELVYTTÄVÄ SEERUMI

AHA-tiiviste ja stabiloitu C-vitamiini parantavat ihon pintaa yleisesti. Seerumi tasoittaa solujen uusiutumismekanismeja ihon pintakerroksissa ja vähentää ikääntymisen ensimerkkejä ja pigmentaatiota. Kirkastaa kasvot. SISÄLTÄÄ: AHA-yhdisteitä , sekoitus alfa-hydroksihappoja, jotka saavat aikaan ihon uudistumisen ja edistävät sarveiskerroksen ohentumista. STABILOITU C-VITAMIINI: stimuloi kollageenisynteesiä lisäten ihon kiinteyttä. Vaikuttaa melaniinisynteesiin, yhtenäistää ja parantaa ihon väriä. HYALURONIHAPPO RONACARE® PRISTINE BRIGHT™: Tarjoaa uuden ja tehokkaan "työkalun" täydellistä ihoa varten ja saa sen näyttämään posliiniselta ja silkkiseltä. Saa ihon loistamaan häikäisevästi, näyttämään nuorelta ja väriltään yhtenäiseltä.

55,95 €

Barcelona-Cosmetica--Cell-C-Antiage-cream

HYDRORAVITSEVA VOIDE:
KAKSIVAIUTTEINEN ANTI-AGE

Sen sisältämä C-vitamini hidastaa ikääntymisprosessia ja stimuloi ihokudoksen solujen uudistumista. Tukee antioksidanttivaikutusta korjaten ympäristön haitalliset vaikutukset, erityisesti saasteista ja ultraviolettisäteilystä aiheutuvat haitat. Kirkastaa ja tasoittaa pigmentaation aiheuttamaa ihon epätasapainoa. Tarkoitettu erityisesti normaalille ja kuivalle iholle, jossa näkyy tai halutaan ehkäistä ikääntymisen ensimerkkejä. SISÄLTÄÄ: MAKEAN APPELSIININ UUTETTA: Sisältää paljon A- ja C-vitamiinia. Voimakas antioksidanttinen vaikutus, taistelee vapaiden radikaalien toimintaa vastaan. Sen sisältämä beetakaroteeni tukee antioksidanttista vaikutusta ja ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä. STABILOITU C-VITAMIINI: stimuloi kollageenisynteesiä lisäten kiinteyttä. Vaikuttaa melaniinisynteesiin, yhtenäistää ja parantaa ihon väriä. ARGANÖLJY: Sen korkea öljy- ja linolihappopitoisuus parantaa ihon luonnollisia toimintoja ja ehkäisee ihon ikääntymistä, kuivumista ja herkistymistä. JOJOBAÖLJY: Täydellinen pari yhdessä C-vitamiinin kanssa, joka lisää sen antioksidanttista vaikutusta ja korostaa uudistavia ja valolta suojaavia ominaisuuksia, mikä on erittäin tärkeää iholle, jossa näkyy merkkejä pigmentaatiosta. ORGAANINEN PII on osa ihon luonnollista sidekudosrakennetta. Toimii kuten sementti, joka tukee kaikkia elementtejä, kuten glykosaminoglykaaneja (GAG) tai proteoglykaaneja ja pitää yllä yhteyttä solunulkoiseen matriisiin. Pitää yllä ihon mekaaniset ominaisuudet, kimmoisuuden ja kiinteyden ja säilyttää tehokkaan aineenvaihdunnan.

51,90 €

Cosmetica - Cell Activator S+

CELL ACTIVATOR SERUM

Hydro-nourishing facial treatment serum with Resveratrol, an active ingredient that reduces DNA deterioration and prolongs the life of dermal cells due to an increase in the expression of Sirtuins, also known as “longevity proteins”. Prevents ageing skin and facial wrinkles thanks to its strong antioxidant effect. Light and fresh texture. Suitable for all skin types, but especially for normal and dry skin.

51 €

Cosmetica - Cell Eyes S+

CELL EYES

Treatment serum cream for around the eyes. It contains Eyeseryl which provides a rapid decongestive effect and drains the bags under the eyes, reducing them in a few days. It increases the elasticity and smoothness of the skin in the treated area. It also prevents signs of ageing and helps blur small wrinkles and expression lines around the eyes. Fluid texture. Suitable for all skin types. Also suitable to care for the area around the lips.

42 €

MyCODE

Kasvovoide tuotesarja

MYCODE: BEAUTY HAS A CODE

Barcelona-Cosmetica---MyCode---Absolute-Cream---Light-Texture

MYCODE.
KEVYTRAKENTEINEN KASVOVOIDE ANTI-AGE

Tarkoitettu yleiseen käyttöön solujen ikääntymisprosessin hidastamiseksi ja stimuloimaan ihokudoksen uudistumista. Sen uudistava vaikutus vähentää ryppyjen syvyyttä ja ehkäisee tehokkaasti ihon veltostumista. Sen kevyt koostumus jättää iholle miellyttävän tunteen ilman kiiltoa ja tekee siitä täydellisen kosteuttajan normaalille ja sekaiholle. SISÄLTÄÄ: E-VITAMIINIA: Sen antioksidanttinen teho auttaa taistelussa vapaiden radikaalien vaikutukseen, joka on solujen ikääntymisen pääasiallisin aiheuttaja. ORGAANINEN PII on osa ihon luonnollista sidekudosrakennetta. Toimii kuten sementti, joka tukee kaikkia elementtejä, glykosaminoglykaaneja (GAG) tai proteoglykaaneja ja pitää yllä yhteyttä solunulkoiseen matriisiin. Pitää yllä ihon mekaaniset ominaisuudet, kimmoisuuden ja kiinteyden ja säilyttää tehokkaan aineenvaihdunnan.MATRIXIL® 3000: Auttaa ihon uudistusprosessin aktivoinnissa. Matrikinit ovat peptidejä, jotka aktivoivat solujen toimintaa, erityisesti solujen lisääntymistä ja yhdessä kollageenin ja elastinin kanssa parantaa ihon rakennetta ja kimmoisuutta.

69,90 €

Barcelona-Cosmetica---MyCode---Absolute-Cream---Rich-Texture

TÄYTELÄINEN KASVOVOIDE ANTI-AGE

Jättää kuivalle iholle miellyttävän tunteen kosteuttaen ja syväraviten sitä. Helposti levittyvä. Avokadoöljy, Karité-voi ja araganöljy ravitsevat erittäin 69ihoa. Lisäksi se vahvistaa hydrolipidistä kalvoa ja parantaa sen estotoimintoa.

71,90 €

Cosmetica - MyCODE - Triphase Scrub

TRIPHASE SCRUB

Physical facial exfoliant in a light emulsion texture, with fine yet firm abrasive particles. Its main function is detaching accumulated dead cells from the surface, facilitating a deeper cleanse which in turn helps the penetration and absorption of subsequently applied treatment products. Suitable for all skin types.

21 €

Glaciar

Viilentävä Tuoteryhmä

GLACIAR: INTENSE AND LONG-LASTING MOISTURISING RANGE THAT COMBATS DAILY IMBALANCES

Barcelona-Cosmetica---Glaciar_cleaning-milk

KASVOJEN PUHDISTUSMAITO

Pehmeä, kevyt ja raikas koostumus. Poistaa täysin ihon pintaan kertyneet epäpuhtaudet kuten myös meikkijäämät. Erinomainen normaalille ja kuivalle iholle. Sopii herkälle iholle. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: Todella puhdas ja viilentävä. Liposomeihin kapselointi lisää sen läpäisyä ihoon. BETAIINI (Betaine): Ylläpitää vesitasapainoa, vahvistaa esteominaisuutta ja suojaa ihoa vahingollisten aineiden vaikutukselta, kuten saasteilta. ALOE VERA: Sen monista hyödyistä korostamme toisaalta ihoa kosteuttavaa, pehmentävää ja raikastavaa ominaisuutta ja toisaalta sen immunomoduloivaa ominaisuutta, joka suojaa ja tukee herkkää ihoa.

19,36 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar-Soft-Lotion

KASVOVESI

Kevyt ja pehmentävä vaikutus, sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalille ja kuivalle iholle. Sen pääasiallinen vaikutus on tasapainottaa ihon pH, jotta ihoa voidaan suojella ulkoisilta hyökkäyksiltä ja vahvistaa myöhempien käsittelyjen tuloksia. Sopii herkälle iholle. AKTIIVIAINESOSAT: LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: Todella puhdas ja viilentävä. Liposomeihin kapselointi lisää sen läpäisyä ihoon. BETAIINI (Betaine): Ylläpitää vesitasapainoa, vahvistaa esteominaisuutta ja suojaa ihoa vahingollisten aineiden vaikutukselta, kuten saasteilta. ALOE VERA: Sen monista hyödyistä korostamme toisaalta ihoa kosteuttavaa, pehmentävää ja raikastavaa ominaisuutta ja toisaalta sen immunomoduloivaa ominaisuutta, joka suojaa ja tukee herkkää ihoa. SOIJALESITIINI: Vahvistaa solujen yhtenäisyyttä ja lisää kimmoisuutta. Aineen ihon pintakerroksissa näkyvä uudistava vaikutus pitää hydrolipidisen kalvon strukturoituna, jotta sen esteominaisuutta voidaan kehittää asianmukaisesti. KAURAUUTE: Tarjoaa suuren määrän tärkeitä lipidoja hydrolipidisen vaipan tasapainoa varten.

18,48 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar-Hydration-cream

KOSTEUTTAVA GEELI-VOIDE, NORMAALI JA SEKAIHO

Suunnattu nuorille säilyttämään ihon dermiset ominaisuudet mahdollisimman pitkään. Sen kosteuttava koostumus stimuloi ja palauttaa ihon itsenesteyttävät mekanismit ja korjaa luonnollisen lipidiesteen. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: Todella puhdas ja viilentävä. Liposomeihin kapselointi lisää sen läpäisyä ihoon yhdessä muiden aktiiviaineiden kanssa. Kosteuttaa ja suojaa ihoa solustressiä vastaan. PIENI JA SUURIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO: Yhdiste kosteuttaa tehokkaasti ihon syvempiä kerroksia ja palauttaa erinomaisen nesteytystason estämällä pintaveden poistumista. FOSFOLIPIDIT: Tyypillinen koostumus edistää vesi- ja lipidijärjestelmien välistä vaihtoa säilyttäen hydrolipidisen kalvon tasapainon. GLYSERIINI: Kasvisperäinen, lisää vesimolekyylien sitomista ja parantaa orvaskeden nesteytystä.

43,67 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar+Hydration-cream

KOSTEUTTAVA VOIDE, KUIVA JA HERKKÄ IHO

Siihen lisätty ravitsemus takaa erinomaisen suojan. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI: PIENI JA SUURIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO, KERAMIDIT(Ceramide-3): Ovat vastustuskykyisiä hapettumiselle ja antavat suuremman yhtenäisyyden sarveiskerroksessa edistäen esteominaisuutta ja estäen transdermaalista vesihäviötä (TEWL). AVOKADOÖLJY: Kosteuttava ja ravitseva. Säätelee ihon epänormaalia hilseilyä ja suojaa ihoa.

43,67 €

Barcelona-Cosmetica---Glaciar-Hydro-repairer--serum

KORJAAVA JA KOSTEUTTAVA SEERUMI

Stimuloi ja korjaa ihon itsekosteutusmekanismia estäen transdermaalista vesihäviötä (TEWL). Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti hyvin kuivalle ihotyypille. AKTIIVIAINESOSAT:LIPOSOMEJA SISÄLTÄVÄ VIILENTÄVÄ VESI, PIENI JA SUURIMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO. ORGAANINEN PII: Stimuloi ihon uudistumista.

50,21 €

Cosmetica---Glaciar---TWO-PHASES

TWO PHASES

Two-phase make-up remover and cleansing lotion, especially for the eyes and lips. Its highly cleansing formula sweeps away make-up for a speedy removal. Suitable for all skin types and make-up, especially waterproof formulas. Not suitable for those with eyelash extensions or false eyelashes, as the oily phase may affect the adhesive used.

28 €

Cosmetica---GLACIAR-HAND-HYDRATION

HAND HYDRATION

Hydro-nourishing daily care hand cream. Hydrates and nourishes, restoring the most damaged and punished hands. Easy-absorbed non-greasy texture.

15 €

Summesun

Cosmetica---SUMMESUN-SPF50+-PIELES-SENSIBLES

SUMMESUN SPF50+ SENSITIVE SKIN

Facial sunscream that provides very high UV protection. Ideal for sensitive skin. Non-oily touch. Light texture. Formulated with Soya Proteins, which protect cell structure and help prevent signs of photo-ageing and the appearance of age spots (DNA Protection) by blocking the oxidative action of free radicals. Also contains Hyaluronic Acid, which maintains optimal skin hydration levels.

36 €

SUMMESUN SPF50+ CC CREAM Cosmetica---SUMMESUN-SPF50+-CC-CREAM

SUMMESUN SPF50+ CC CREAM

Facial sunscreen with pigment color microspheres that provide a natural and uniform tanned appearance. Non-oily touch. Light texture. Formulated with Soya Proteins, which protect cell structure and help prevent signs of photo-ageing and the appearance of age spots (DNA Protection) by blocking the oxidative action of free radicals. Also contains Hyaluronic Acid, which maintains optimal skin hydration levels.

37 €

Cosmetica---SUMMESUN-SPF50+

SUMMESUN SUN PROTECTION SPRAY

Sun protection spray that helps to prevent photo-ageing (DNA Protection).Invisible spray that leaves no white residue (non-mask effect).Non-only touch. Fast Absorption .Ideal application for sports or outdoor activities.

39 €

In One's Pocket

POCKET:

THE ESSENTIAL BEAUTY ALLIES WHICH TAKE UP LITTLE SPACE AND SOLVE MUCH, WITH INSTANT RESULTS.

Cosmetica---In-One's-Pocket---KISS-ME-A-LOT

KISS ME A LOT

Deep hydrating and restoring lip balm which creates a plumping effect. Its nourishing active ingredients restore the soft appearance of the lips.

30 €

Cosmetica---In-One's-Pocket---COME-TO-THE-POINT

COME TO THE POINT

Blemish-correcting facial gel which, when applied topically, dries out spots quicker, preventing their inflammation. When applied generally, it normalises sebum production in the skin. Easily absorbed and shine-free on the skin’s surface.

25 €

Cosmetica---In-One's-Pocket---TO-THE-RESCUE!

TO THE RESCUE!

Firming facial gel which instantly lightens the facial features, immediately restoring a perfect appearance to dull skin. They call it the “Cinderella effect”.

28 €

Cosmetica---In-One's-Pocket---DRESS-IN-SILK

DRESS IN SILK

Enveloping facial cream which provides a velvety appearance. Strengthens the barrier function, creating a protective film which reduces transepidermal water loss, maintaining the hydration and nourishment of balanced skin, leaving it with an even, shine-free appearance.

27 €

Cosmetica---In-One's-Pocket---SWEET-DREAMS

SWEET DREAMS

Overnight restoring face mask which speeds up skin recovery and replenishes lost comfort in weakened and devitalised skins. Improves the skin relief, providing firmness and tone. Corrects the visible signs of fatigue.

25 €

Cosmetica---In-One's-Pocket---CLEAN-AND-CLEAR

CLEAN AND CLEAR

Facial cleansing cream-gel which removes all traces of make-up, impurities or other residues. Leaves the skin clean, supple and fresh. Suitable for all skin types.

21 €

Only For Eyes

YOUR LOOK MIRRORS YOUR BEAUTY.

Cosmetica---Only-For-Eyes---PLAY-_TOTAL-EYE-TREATMENT

EYE CONTOUR GLOBAL TREATMENT

Eye contour treatment composed of 3 steps, globally preventing, repairing and combating the signs of aging and fatigue. Formulated with Retinol (Vitamin A) that stimulates the natural production of collagen and elastin, thus improving skin texture, smoothing wrinkles and fine lines and softening dark spots. With Bio-Marine Collagen 6(Soluble Collagen of marine origin)that reinforces the hydrolipidic barrier, maintaining moisture and nourishment levels and helping to protect against environmental damage. Also which reduces the volume of eye bags. Daily use.

88 €

Dermacure

THE REBIRTH OF A NEW SKIN

Cosmetica---Dermacure---ADVANCED-RECOVERY-PROGRAM-_STEP1-SERUM

REGENERATIVE CELL ACTIVADOR

Facial serum highly concentrated in regenerative ingredients for a quick and spectacular recovery of the skin after peeling processes. Stimulates the formation of collagen, elastin and glycosaminoglycans(GAG´s).

25 €

Cosmetica---Dermacure---ADVANCED-RECOVERY-PROGRAM-_STEP2-MASK

RECONSTRUCTIVE MASK

Facial mask-cream that favors the restoring of damaged tissues an hydrolipidic film. Calms and decongest providing a pleasant sensation of freshness.

24 €

Performme

BODY LINE WITH AN INTENSE ACTION ON TARGETED AREAS

The most innovative body treatments that act by targeting very specific problem areas (breasts, buttocks, abdomen, etc.)

Cosmetica---Performme---VOLUME-UP-MAKER

VOLUME UP MAKER BREAST REDENSIFYING CREAM

Firming and redensifying cream to reshape the breast contour, giving a filling cosmetic effect.

117 €

Cosmetica---Performme---PUSH-UP-CREATOR

PUSH UP CREATOR BODY REFIRMING CREAM

Body cream that recovers the skin firmness and reinforces the structural tissues of the treated areas, creating an ati-gravity cosmetic effect.

85 €

Cosmetica---Performme--COMFORT-ADDICTION

COMFORT ADDICTION BODY EMULSION INTENSE MOISTURISING AND NOURISHING

Its soft and silky texture has an immediate absorption, providing in depth moisturizing and nourishing, restoring the balance of the hydrolipidic film.

29 €

Cosmetica---Performme---VOLUME-UP-MAKER

BODY DESIGNER BODY SLIMMING CREAM

Body cream with powerful slimming active ingredients that stimulates the burning of the fat cells accumulated in adipose tissue, especially in specific areas of the body.

80 €

Essential Care Concept

Essential Care Concept - 3D texture cleanser

REMOVER 3D TEXTURE CLEANSER - 100 ml

Facial cleansing balm formulated with three textures, which develop on contact with water throughout the cleansing routine: starting as a gel-like balm, melting into a silky oil and emulsifying into a smooth milk to finish. Leaves the skin completely free from any impurities accumulated throughout the day (make-up, sweat, sebum, pollution, SPF, etc.) and perfectly conditioned to continue with your daily skincare routine. Treat yourself to a new cleansing experience!

47.50 €

Essential Concept - REMOVER GEL FACIAL CLEANSING GEL

REMOVER GEL FACIAL CLEANSING GEL - 200 ml

Highly detoxifying prebiotic facial cleansing gel. Deeply removes impurities and pollution particles that adhere to the skin every day, blocking pores and causing asphyxiation. Its pH-neutral formula keeps the skin microbiome intact, strengthening the immune barrier against environmental toxins. Leaves a comforting feeling of freshness. Gel that turns into a pleasant foam on contact with water.

20 €

ESSENTIAL CARE CONCEPT - REMOVER MICELLAR - EYES AND FACE

REMOVER MICELLAR - EYES AND FACE - 200 ml

Prebiotic facial make-up remover emulsion formulated with active micelles (water-soluble base) and plant oils (liposoluble base). Easily traps even the most stubborn face, eye and lip make-up. Its prebiotic active ingredient strengthens the skin’s microbiome barrier against invisible environmental aggressors. Gentle cleansing system in a single stroke, with high-tolerance biodegradable surfactants that are suitable for even the most sensitive skin. Leaves a pleasant feeling of wellbeing.

28.50 €

REMOVER MILK FACIAL CLEANSING MILK - 200 ml

REMOVER MILK FACIAL CLEANSING MILK - 200 ml

Highly moisturising prebiotic facial cleansing milk. Completely melts away liposoluble impurities, such as make-up and facial sebum, without damaging the skin’s natural pH balance or microbiome, which acts as a protective barrier against daily environmental oxidants. Enriched with moisturising hygroscopic active ingredients, which retain water molecules within the stratum corneum to prevent water loss and maintain the skin’s optimal natural moisture level. Leaves a relaxing feeling of softness.

21 €

ESSENTIAL CARE CONCEPT - REMOVER MIST FACIAL TONING LOTION WITH ROSEWATER

REMOVER MIST FACIAL TONING LOTION WITH ROSEWATER - 200 ml

Highly rebalancing prebiotic facial toning lotion. After the cleansing process, it restores the skin’s neutral pH level and replenishes optimal hydrolipid film conditions. Restores balance to the skin’s microbiome ecosystem, promoting the growth and correct function of its protective microflora. Wild Rose Water acts as a beauty lotion, invigorating tired skin, saturating it like a spray of instant hydration, and stimulating the senses for a wonderful moment.

21.10 €

Essential Care Concept - RENEWAL PEEL PADS FACIAL EXFOLIATION COTTON PADS - 60 UNITS

RENEWAL PEEL PADS FACIAL EXFOLIATION COTTON PADS - 60 UNITS

Cotton facial pads impregnated with a blend of mild exfoliating fruit acids. Continued application causes a gentle, gradual and tolerable microabrasion, while respecting the skin’s hydrolipid film. They remove dead surface cells, improving texture, smoothing the relief, increasing permeability and stimulating cell oxygenation and regeneration. The skin is renewed and appears fine, smooth, even and radiant, the perfect base for your daily skincare routine.

29.50 €

DE·POLLUTION

DE·TOX POLLUTION CREAM – SUPERFOOD

DE·TOX POLLUTION CREAM – SUPERFOOD - 50 ml

Anti-pollution facial serum with a prebiotic formulation, which works intensely to repair the oxidative wear suffered by dermal cells and eliminating the free radicals and cytokines produced. It acts as a super cellular food for the skin, improving its regeneration.

56.50 €

DE·FENCE POLLUTION CREAM – SPF20

DE·FENCE POLLUTION CREAM – SPF20 - 50 ml

Anti-pollution facial cream with a prebiotic formulation, which acts as a protective shield during the day by blocking adherence and the passage of contaminating microparticles to the skin's cell interior, preventing them from damaging its natural barrier, accelerating aging and causing greater reactivity.

49.50 €

DE·TOX POLLUTION SERUM – SUPERFOOD

DE·TOX POLLUTION SERUM – SUPERFOOD - 30 ml

Anti-pollution facial serum with a prebiotic formulation, which works intensely to repair the oxidative wear suffered by dermal cells and eliminating the free radicals and cytokines produced. It acts as a super cellular food for the skin, improving its regeneration.

49.90 €